Haka vahvalla pelipäällä

Haka pelasi tasapainoisen ottelun Ykkösen ennakkosuosikkeihin kuuluvaa SJK:ta vastaan. Seinäjokelaisryhmä kaatui Saharan tekonurmella lukemin 3-0 (1-0).

– Hyvä peli kokonaisuutena joukkueelta. Saimme nähtyä monta pelaajaa tositoimissa, Hakan päävalmentaja Harri Kampman kehaisi.

Nopeasti Kampman kuitenkin pudotti suojattinsa maan pinnalle.

– Parannettavaakin jäi. Pallollinen pelaaminen ja syöttötarkkuus hajosivat johtoasemassa, Kampman myönsi.

Haka sai peliin hyvän alun, sillä pallo oli SJK:n verkossa jo neljän minuutin pelin jälkeen. Hakan alkukauden ykköspyssy Jussi Aalto laukoi pallon terävästi alakulmaan.

Ottelu ratkesi toisella puoliajalla Hakan tehtyä tunnin kohdalla nopeaan tahtiin kaksi maalia. Ensin pallon puski komean kuvion päätteeksi maaliin Juha Pirinen ja perään onnistui Regi Nooitmeer.

– Ei tämä peli täyttä kuvaa SJK:sta antanut. Kesällä he ovat aivan eri joukkue, Kampman arveli.

Sarjakauden lähestyminen näkyi joukkueiden otteissa. Tunteet kuumenivat puolin ja toisin, eikä varoituksilta säästytty.

Testipelaajista Hakan paidassa nähtiin tänään Mikael Lähde, Marcus Edwards, Mohamed Labiadh, Jason Watson ja Eetu Muinonen.

– Vielä ei ole ratkaisuja heidän suhteensa tehty, Kampman kertoi.

Hakan ottelut jatkuvat keskiviikkona Saharan tekonurmella kello 18. Tuolloin vastassa on Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa KäPa.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Dema, Juuso Salonen, Regi Nooitmeer, Olukorede Aiyegbusi, Marco Matrone (46. Juha Pirinen), Sakari Saarinen, Eetu Muinonen (66. Jason Watson), Tomi Petrescu (70. Topi Järvi), Jussi Aalto, Mikael Lähde (34. Marcus Edwards (57. Mohamed Labiadh)).