KuPS iski lopussa

Haka ja KuPS pelasivat tasaväkisen harjoitusottelun Valkeakosken Saharan tekonurmella. Ottelu ratkesi KuPS:n eduksi pari minuuttia ennen loppua tulleella maalilla. Vierasvoiton 1-0 tuonut osuma syntyi sivuvaparista Hakan merkkausvirheen jälkeen. Ratkaisumaalin puski Ats Purje.

– Tulos oli huono, mutta peli oli ihan hyvää, Hakan päävalmentaja Harri Kampman tuumi.

Etenkin ensimmäisellä puoliajalla Haka pelasi pirteästi, vaikka kunnon maalipaikat olivatkin kortilla. Toinen puolikas oli niukkaa vierasjoukkueen hallintaa.

– KuPS on kova joukkue, mutta pystyimme heitä vastaan tasaväkiseen esitykseen, Kampman sanoi.

Hakan joukkueessa esiintyi kaksi testipelaajaa, Eetu Muinonen keskikentällä ja Jamaikan alle 21-vuotiaiden maajoukkuemies Jason Watson puolustuslinjassa.

– Muinosen kohdalla päätöksiä tehdään pian, Watson on nyt hetken meidän mukanamme, Kampman totesi.
Hakan ottelut liigajoukkueita vastaan jatkuvat sunnuntaina 7.4. Valkeakoskella VPS:aa vastaan. Ottelun alkamisaika tarkentuu myöhemmin.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Olukorede Ayiegbusi, Juuso Salonen, Sami Sanevuori (46. Jason Watson), Dema, Eetu Muinonen (70. Topi Järvi), Sakari Saarinen, Juha Pirinen, Jussi Aalto, Venance Zézé (85. Sasha Popovitch), Tomi Petrescu.