Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka ja Tallink Silja lahjoittavat 200 jalkapalloa Pirkanmaan kouluille

Pirkanmaalaisilla kouluilla on kevään aikana erinomainen mahdollisuus saada merkittävää täydennystä urheiluvälinevalikoimaansa. Ykkösen kauteen valmistautuva Haka näet lahjoittaa 200 jalkapalloa alueen kouluille. Lahjoituksen mahdollistaa valkeakoskelaisten yhteistyökumppani Tallink Silja.

– Lapset ja lapsiperheet ovat aina olleet yksi tärkeimmistä kohderyhmistämme. Tallink Silja haluaa olla tukemassa pirkanmaalaista jalkapalloa ja kannustaa koululaisia futiksen pariin. Kun jo lapsena oppii tiimityön merkityksen, on elämä tukevalla pohjalla, sanoo Tallink Siljan myyntipäällikkö Jarno Ziprus.

FC Hakan vt. toimitusjohtaja Markku Salminen painottaa, että Hakassa on kova halu pelata liigaa kaudella 2014.

– Joukkueen ympärillä on tällä hetkellä positiivinen noste, mutta ilman yleisön ja yhteistyökumppaneiden tukea tavoitteeseen ei päästä, Salminen toteaa.

– Olemme paitsi valkeakoskelainen niin myös pirkanmaalainen joukkue. Palloprojekti on yksi esimerkki siitä työstä, jolla haluamme olla mukana kehittämässä tämän alueen jalkapalloa, Salminen jatkaa.

Pallopaketteja on jaossa Pirkanmaan kouluille yhteensä 20, joissa jokaisessa on siis 10 palloa. Koska palloja on jaossa rajoitettu määrä, niin asiasta kiinnostuneita pirkanmaalaisia kouluja pyydetään ottamaan yhteyttä FC Hakan toimistolle huhtikuun loppuun mennessä: toimisto@fchaka.fi. Pallot tullaan jakamaan 20 koululle kesän aikana.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT