Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Saako Hakan hyvä avauspeli jatkoa Vaasassa?

tpshakajoukkueHakan tämän kauden toinen liigaottelu on ensimmäisen tapaan reissupeli, kun vastassa on Vaasan Hietalahden stadionilla VPS. Haka pääsee Vaasaan hyvillä mielin, kun lauantain liiga-avauksesta TPS:aa vastaan irtosi kolme pistettä mainion toisen puoliajan ansiosta.tpshakajoukkue

– Meillä on tietty etulyöntiasema, kun ensimmäisen liigaottelun jännitys on jo takana, Hakan päävalmentaja Olli Huttunen toteaa.

VPS on ollut Hakalla viime vuosina vaikea vastustaja etenkin Vaasassa. Edellisen kerran koskilaiset ovat juhlineet voittoa Hietalahden stadionilla vuonna 2002.

– VPS:n joukkue on muuttunut mielestäni pelaavampaan suuntaan täksi kaudeksi. He ovat tehneet hyviä hankintoja, Huttunen huomauttaa.

VPS on kärsinyt liiga-avauksen alla loukkaantumisista, mutta Tampere United-pelin siirtyminen antoi muutamalle pelaajalle sopivasti lisäaikaa toipumiseen. Ilman kolhuja ei ole säästynyt Hakakaan, mutta suuria muutoksia Turun peliin ei pitäisi tulla.

– Tällejä ja kolhuja tuli monelle pelaajalle, mutta mistään vakavammasta ei pitäisi olla kyse. On tässä sentään ollut muutama päivä aikaa palautella, Huttunen sanoo.

Varmuudella Hakan kokoonpanosta ovat sivussa pitkäaikaispotilaat Kalle Parviainen, Markus Joenmäki sekä Saku Pesonen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT