Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka vahvisti hyökkäystään

Maalinteko-ongelmista kärsinyt Haka on vahvistanut hyökkäystään kahdella pelaajalla. Koskilaiset ovat tehneet loppukauden mittaiset sopimukset yhdysvaltalaisen Jordan Seabrookin, 25 ja uusiseelantilaisen Kris Brightin, 25, kanssa.

Molemmat pelaajat ovat entuudestaan tuttuja päävalmentaja Sami Ristilälle. Sekä Bright että Seabrook olivat jo viime kaudella Hakan testissä ja Seabrook harjoitteli uudemman kerran Valkeakoskella tämän vuoden alussa.

Bright on pelannut neljä A-maaottelua Uuden-Seelannin maajoukkueessa ja hän omaa pelikokemusta myös Hollannin, Kreikan, Unkarin ja Norjan pelikentiltä.

– Olisin halunnut Brightin joukkueeseemme jo viime vuonna, mutta silloin se ei ollut vielä mahdollista. Hän on hyvä liikkumaan kentällä ja vahva pääpelaaja, joka tuo voimaa hyökkäykseemme, Ristilä toteaa.

Seabrookilla on maajoukkuekokemusta Yhdysvaltojen alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta. Viimeiset pelinsä Seabrook on pelannut ruotsalaisessa Enköpins SK:n miehistössä.

– Nopeana pelaajana Seabrook pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidalla. Brightin tavoin Seabrookilla on asenne kohdallaan, Ristilä sanoo.

Molempien peliluvat pyritään saamaan kuntoon sunnuntaiksi, jolloin Haka kohtaa vierasottelussa Hongan. Tuohon peliin Hakan paidan pukee ylleen myös Jonne Hjelm, joka teki viime viikolla sopimuksen valkopaitojen kanssa.

– Tällä hetkellä ei lisähankintoihin ole enää tarvetta, Ristilä huomauttaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT