Inter vahvempi Tehtiksellä

Haka kärsi Veikkausliigassa jo kolmannen peräkkäisen tappion, kun sarjakärki Inter korjasi täyden pistepotin Tehtaan kentältä. Ilman avainpelaajiaan Mika Ojalaa, Henri Lehtosta ja Pim Bowmania pelannut turkulaisryhmä oli poissaoloista huolimatta vahvempi lukemin 0-2 (0-0).

Haka sai sairastuvalta peliin mukaan Obi Metzgerin ja Marco Matronen. Kert Kütt oli joutunut luovuttamaan torjuntavastuun Ville Kauppiselle.

Maalittoman ensimmäisen puoliajan kovimmat kähinät nähtiin aivan loppuhetkillä. Interin Irakli Sirbiladze ajoi päin Kauppista ja torikokous oli valmis. Sirbiladzen ohella keltaista korttia katselivat Hakan Antti Ojanperä ja Interin Maximiliano Asis.

Hakalla oli mainio paikka mennä johtoon tunnin pelin jälkeen, mutta Juuso Salosen yritys kilpistyi lopulta maalikehikkoon. Hetkeä myöhemmin valkopaidat saivat jo pallon verkkoon, mutta tilanne hylättiin paitsiona.

Kun Haka ei onnistunut, niin Inter iski. Parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa Sirbiladze oli unohdettu vapaaksi kulmapotkun jälkeen, eikä juuri Georgian maajoukkueeseen valittu kärkimies erehtynyt.

Vain viisi minuuttia tästä ja peli ratkesi. Sirbiladze vapautti Solomon Duahin maalintekoon ja Kauppinen oli maalillaan voimaton.