Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sarjakärki Inter Hakan vieraaksi sunnuntaina

Hakan liigaottelut jatkuvat sunnuntaina Tehtaan kentällä. Vastus on kovimmasta päästä, sillä koskilaisten haastajaksi saapuu liigakärki Inter.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä liigakaudella pelattiin toukokuun lopulla Turun Paavo Nurmi stadionilla. Juha Pirisen laukoma kavennusmaali oli laiha lohtu hakalaisille, kun Inter vyöryi 4-1 –voittoon. Parempia muistoja Hakalla on viime elokuulta, kun Inter kaatui Tehtaan kentällä 2-0.

Inter kärsi edellisessä liigaottelussaan 0-3 –tappion IFK Mariehamnille ja turkulaisten iltaa synkensi ykköspyssy Mika Ojalan loukkaantuminen. Hakalla puolestaan on takanaan kaksi tappiollista peliä ja kummassakin koskilaiset jäivät ilman täysosumia.

Loukkaantumiset ovat vaivanneet etenkin Hakan hyökkäyspäätä, eikä tuore hankinta Jonne Hjelm ole vielä edustuskelpoinen sunnuntaina. Päävalmentaja Sami Ristilällä onkin miettimistä kokoonpanon suhteen.

– Vielä on mahdoton sanoa sitä, onko joku viime pelin poissaolija mukana kokoonpanossa, Ristilä pohtii.

Tappiollista KuPS-ottelua seurasivat katsomon puolelta Saku Pesonen, Dema, Obi Metzger, Jarno Mattila, Marco Matrone ja Shane Mc Faul.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT