Hakalle tappio liigakauden kenraalissa

Haka kärsi tappion liigakauden kenraalinharjoituksessaan. JJK oli vahvempi Jyväskylän Vehkalammen tekonurmella lukemin 3-0 (1-0).
Ensimmäinen puoliaika pelattiin varsin tasaisissa merkeissä. Ainoa maali syntyi reilun vartin pelin jälkeen. Ville Kauppinen torjui kertaalleen Jani Virtasen yrityksen, mutta Virtanen iski irtopallon sisään.
Toiselle puoliajalle Haka vaihtoi maalille JJK-laina Mihaly Szerovayn. Szreovay joutui antautumaan ensimmäisen vartin aikana kahdesti. Ensin Antton Hilska kiersi unkarilaisvahdin ja perään Tamas Gruborovics laukoi käsivirheestä tuomitun rankkarin ohi Szerovayn.
Hakalla oli hyvä paikka tasoitukseen hetkeä myöhemmin. Jami Puustisen rangaistuspotku kuitenkin tyrehtyi JJK-vahti Jiri Kosken torjuntaan.
Hakan päävalmentaja Sami Ristilä ei ollut huolestunut, vaikka liigakauden viimeistelyssä tulikin kolmen maalin tappio.
– Kyllä meilläkin paikkamme maaleihin ole. Hyökkäyspään pelaamisessa oli paljon hyvää, maalit vain puuttuivat, Ristilä tuumasi.
– Hyvänä kenraalina tämä kävi. Pienet kolhut hieman haittasivat, jouduimme ottamaan Shane Mc Faulin ja Shane Robinsonin vaihtoon. Mistään vakavammasta ei kuitenkaan pitäisi olla kyse, Haka luotsi rauhoitteli.
Hakan liiga-avaus on edessä sunnuntaina 15.4. Lahdessa. Ottelu FC Lahtea vastaan alkaa tuolloin kello 18.30.
Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen (46. Mihaly Szerovay), Antti Ojanperä, Juuso Salonen, Pauli Kuusijärvi, Sami Sanevuori, Juha Pirinen (60. Obi Metzger), Shane Robinson (46. Claudio Matrone), Shane McFaul (16. Lassi Luoto), Jarno Mattila (69. Sasha Popovitch), Kastriot Kastrati, Jami Puustinen (84. Albert Kuqi).