Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle tukku tärkeitä sopimuksia

Veikkausliigakauteen valmistautuva Haka on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen puolustaja Juuso Salosen, 20, kanssa. Salosen sopimus kattaa kaudet 2013 ja 2014.
Samalla Haka julkaisi kaksi lainasopimusta. HJK-hyökkääjä Kastriot Kastrati, 18, on allekirjoittanut valkeakoskelaisten kanssa loppuvuoden mittaisen pestin ja JJK:ta edustava 29-vuotias maalivahti Mihaly Szerovay vahvistaa valkopaitoja seuraavat kaksi kuukautta.
– Salonen on seuramme omia kasvatteja, joka on ottanut huimia askeleita eteenpäin viime aikoina. Hän on päässyt maistelemaan jo nuorten maajoukkuekuvioita. Salosen sopimus on osoitus siitä pitkäjänteisestä työstä, mitä Hakassa tällä hetkellä tehdään, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä kiittelee.
Poikamaajoukkueiden vakiokasvoihin kuuluva Kastrati oli jo viime syksynä Hakan liigajoukkueen vahvuudessa.
– Hyökkäyskalustomme on ollut hieman kapea ja Kastrati tuo siihen tarvittavaa leveyttä. Hän on erityyppinen pelaaja kuin muut hyökkääjämme tällä hetkellä, Ristilä huomauttaa.
Szerovayn laina tuli puolestaan ajankohtaiseksi polvivammasta toipuvan Saku Pesosen sairasloman vuoksi.
– Tällä sopimuksella haluamme saada painetta pois Pesosen kuntoutukselta. Szerovay on hyvä kirittäjä Ville Kauppiselle. Näin meillä on kaksi liigatason maalivahtia Pesosen poissaolosta huolimatta, Ristilä mainitsee.
Szerovayn sopimuksessa on pykälä, joka mahdollistaa unkarilaisen paluun Jyväskylään, mikäli JJK:n ykkösvahti Janne Korhonen loukkaantuu.
Kastrati ja Szerovay ovat jo liittyneet Hakan harjoitusvahvuuteen. Molemmat ovat Hakan käytössä perjantaina, kun koskilaiset kohtaavat harjoitusottelussa JJK:n.
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT