Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka taipui Interille

Haka joutui palaamaan tyhjin käsin Turun reissultaan. Inter oli Javenture-areenassa pelatussa Liigacupin ottelussa vahvempi numeroin 2-0 (0-0).

Ottelun molemmat maalit tulivat toisella puoliajalla. Ensin Joni Aho laukoi suoraan ilmasta Interin johtoon ja Mika Ojala varmisti puskullaan turkulaisten kahden maalin voiton.

Hakalle tuli ottelussa jobinpostia, kun Obi Metzger loukkasi nilkkansa. Tuore hankinta Jami Puustinen oli valkopaitojen pirteimpiä ja hänelle siunaantui myös Hakan paras maalipaikka avauspuolikkaalla.

– Peli ei sujunut niin mallikkaasti kuin olisi pitänyt, mutta asenteen puutteesta joukkuetta ei voi syyttää. Uusien pelaajien sisäänajo vie aikansa, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä sanoi.

Ristilä myönsi, että Inter on vastustaja siitä kovimmasta päästä.

– Jos jatkamme tällä ilmeellä, kun kyllä jatkossa tulee enemmän voittoja kuin tappioita, Ristilä mietti.

Mikäli keliolosuhteet eivät muutu radikaalisti viikonlopun aikana, niin Hakan ensimmäinen kotiottelu tämän kevään Liigacupissa pelataan maanantaina Saharan tekonurmella. IFK Mariehamnia vastaan pelattavan kamppailun on määrä alkaa kello 16.

Hakan kokoonpano Interiä vastaan: Ville Kauppinen, Lassi Luoto, Pauli Kuusijärvi, Sami Sanevuori, Marco Matrone (var.), Dema, Claudio Matrone, Shane Robinson, Topi Järvi (83. Santeri Lintunen), Obi Metzger (32. Albert Kuqi), Jami Puustinen (80. Sasha Popovitch).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT