Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka haastaa perjantaina Interin

Hakan ottelut Liigacupissa jatkuvat perjantaina Turussa. Vastassa on FC Inter ja pelipaikkana kello 15 alkavassa kamppailussa on Javenture-areena.

Javenture-areena tuli koskilaisille tutuksi edellisessä Liigacupin ottelussa. Siinä Haka joutui taipumaan TPS:lle lukemin 1-0. Liigacupin avauspelissään Haka oli voitokas, sillä helmikuun alussa kaatui IFK Mariehamn Juha Pirisen maalilla 1-0.

Haka ja Inter kuuluvat TPS:n ja IFK Mariehamnin ohella Liigacupin tasaiseen Ykköslohkoon. Sen kärjessä on kolmella pelillä ja kuudella pisteellään TPS. Haka ja Inter ovat pelanneet molemmat kaksi peliä ja molemmilla on koossa kolme pistettä. Kolmessa pinnassa on myös IFK Mariehamn, mutta ahvenanmaalaisilla on pelattuna yksi ottelu Hakaa ja Interiä enemmän.

Hakan tuoreimman hankinnan Jami Puustisen on määrä debytoida valkopaidoissa perjantaina. Sairastuvalta päävalmentaja Sami Ristilä saa käyttöönsä Claudio Matronen ja Jarno Mattilan. Juuso Salonen ja Antti Ojanperä sen sijaan ovat sivussa, samoin pelikieltoa sovittava Juha Pirinen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT