Haka avasi Liigacupin voitolla

Viime keväänä Haka ei voittanut Liigacupissa yhtään ottelua, mutta nyt tili aukesi heti ensimmäisellä yrittämällä. IFK Mariehamn kaatui Eckeröhallenissa Juha Pirisen osumalla 1-0.

Pirisen maali syntyi muutama minuuttia ennen taukovihellystä. Topi Järvi antoi oikealta laidalta nappikeskityksen, Pirinen otti pallon haltuun ja sijoitti hallitun osuman.

IFK Mariehamnilla oli mahdollisuus tasoitukseen 56. minuutin kohdalla. Ville Kauppinen oli jälleen mies paikallaan Hakan maalilla torjuessaan Aleksei Kangaskolkan rangaistuspotkun.

Haka seuraava Liigacupin peli on edessä jo perjantaina. Tuolloin on Turussa vastassa TPS.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen (var.), Jussi Heikkinen (34. Juuso Salonen), Sami Sanevuori, Pauli Kuusijärvi, Antti Ojanperä (var.), Marco Matrone (var.), Shane McFaul (58. Dema), Shane Robinson, Topi Järvi, Juha Pirinen (74. Obi Metzger), Jordan Seabrook (90. Sasha Popovitch).