Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Iso porukka liikkeellä FC Hakan osakeannissa

FC Haka Oy aloitti 28.5. suunnatun osakeannin, jossa kaikki yhtiön osakkaat tai osakkaaksi haluavat voivat merkitä osakkeita. Yhden osakkeen hinta on 2,50 euroa ja minimissään pitää merkitä 8 osaketta. Syynä osakeannin aloittamiseen oli yhtiön vaikea rahoitustilanne ja erityisesti yllättäneet verottajan vaatimukset pitkäaikaisen velan nopeasta takaisinmaksusta.
 
– Käynnistettyämme toimenpiteet olemme saaneet valtavasti positiivista kannustusta ja monet ovat myös käytännössä toimineet seuran toiminnan jatkumisen varmistamiseksi. Keskiviikkona 17.6. merkintöjä oli tehnyt yli 200 henkilöä ja kokonaissumma oli kivunnut jo yli 30 000 euron, seuran puheenjohtaja Marko Laaksonen iloitsee.
 
– Vielä illalla, 6-0 voitetun VIFK-ottelun jälkeen, toimistolle jätettiin hymyssä suin lukuisia merkintäsitoumuksia. Seuran tilanne ei kuitenkaan ole edelleenkään helppo. Osakeannin täytyy onnistua, jotta selviämme verovelasta uudelleen neuvotellussa maksuaikataulussa kesäkuun aikana. Ja pidemmällä tähtäimellä rahoitushaaste on edelleen olemassa tiukkana. Sen ratkaisemiseksi tietenkin myynnin parantaminen ja kustannussäästöt ovat ensisijaisia kehitystoimia, jotka etenevät Portaat huipulle -ohjelman mukaisesti, Marko Laaksonen lisää.

Käytännössä merkintöjä voi maksaa torstaihin 25.6. saakka. Lopullinen osakeannin tulos on siis selvillä ensi viikon lopussa.

– Juuri nyt seura tarvitsee kaikkien sitä arvostavien panoksen. Osakeantiin on mahdollista vielä osallistua ja kantaa oma panoksensa kekoon. Myös pelaajamme päättivät osallistua osakkaiden infosoittoihin ja yhdessä olemme tavoittaneet jo satoja FC Hakan osakkaita. Useat heistä ovat oman panostuksensa lisäksi pyytäneet ystäviään tai tuttaviaan myös uusiksi FC Hakan osakkaiksi. Nyt on aika toimia. Kiitos kaikille jo toimineille ja kaikille panostamaan vielä aikoville!
 
FC Haka pelaa Tehtaan kentällä seuraavan kotiottelun sunnuntaina 28.6. PS Kemiä vastaan. Silloinkin kaikilla jalkapallon ystävillä on mainio tilaisuus tulla tunnustamaan väriä paikan päälle. FC Haka toivottaa kaikille kannattajilleen ja tukijoilleen erinomaista Juhannusta.
 
 
OSAKEANTI 28.5.-18.6.2015 LYHYESTI:

– Merkintä mahdollista maksamalla FC HAKA Oy:n tilille FI03 5494 0920 1087 52 osakepanostus viimeistään 25.6. Maksun viestiin tiedot: Osakemerkintä, ”Nimi”, ”Henkilötunnus / Y-tunnus”.
Minimimerkintä 8 kpl / 20 euroa. Lisäksi on hyvä toimittaa merkintäsitoumuslomake FC Hakan toimistolle allekirjoitettuna sähköpostitse (toimisto@fchaka.fi) tai kirjeitse (FC Haka, Tehtaankatu 9, 37600).

– Osakeannin koko summa saadaan kasaan, jos jokainen osakas panostaa 80 euroa. Jokaisella pienemmälläkin panoksella on siis ratkaiseva merkitys. Yhdessä nostamme Hakan huipulle.

– Mikäli nykyinen osakas tuo FC Haka Oy:lle tässä osakeannissa yli 100 euroa panostavan uuden osakkaan, saavat molemmat kutsun FC Hakan kotiotteluun VIP-vieraaksi.

– Mikäli osakeannin tavoite 50 000 euroa saadaan täyteen, kutsuu FC Haka kaikki osakeannissa panostaneet vieraakseen Ykkösen kotiotteluun syksyllä 2015.

– Suunnatussa osakeannissa merkintöjä voivat tehdä sekä uudet että aiemmat omistajat. Osakkeen arvo 2,50 eur / kpl. Merkittävänä osakkeita yhteensä 20 000 kpl.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT