Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Martonen tyytyväinen Hakan ilmeeseen

Haka esitti todella vakuuttavan esityksen keskiviikkona, kun se jätti VIFK:n täysin vaille mahdollisuuksia ottamalla upean 6-0-voiton. Päävalmentaja Kari Martonen oli luonnollisesti joukkueensa peliesityksestä tyytyväinen.

Haka otti vastustajaltaan luulot pois heti alusta lähtien eikä antanut vaasalaisille missään vaiheessa siimaa. Muutamaa pistohyökkäystä lukuun ottamatta VIFK ei juuri Hakan alueella vieraillut.

– Voimme olla hyvinkin tyytyväisiä tulokseen ja ilmeeseen millä pelasimme. Tavoite oli ottaa se kuskin paikka heti alusta eikä peruutella, vaan mennään tiukasti prässäämään ja vaikeutetaan VIFK:n pelinavausta. Saimme hyvän ilmeen ja sellaisen alun mikä oli suunniteltu. Oli kiva pelata ja oli pitkästä aikaa sellainen peli, että pelaajatkin nauttivat kentällä ja pystyivät hyvin rytmittää peliä. Oli pidempiä ja sitten nopeampia hyökkäyksiä, Martonen kertasi ottelun antia.

Voitolla Haka sai karistettua edellisen TPS-tappion harteiltaan.

– Iso juttu oli mielestäni se, että TPS:aa vastaan ensimmäinen puoliaika oli ilmeeltään vaisu ja vähän peruuttelimme. Turussa saimme toiselle puoliajalle muutettua ilmettä ja nyt saimme jatkettua sitä samalla ilmeellä Kiva, että se toi hyvän tuloksenkin.

Hakan paidassa nähtiin yksi debytantti, kun Eero-Matti Auvinen juoksi toisella puoliajalla kentälle. Lisäksi Aapo Mäenpää ja Eetu Kaipio viimeistelivät ensimmäiset maalinsa Hakassa.

– Totta kai olen iloinen myös nuorista pelaajista, jotka olivat kokoonpanossa ja maalintekijöiden joukossa. Tästä on hyvä mennä juhannustulille.

Hakan seuraava ottelu on viikon päästä Jyväskylässä JJK:n vieraana. Tehtaan kentällä valkopaidat nähdään seuraavan kerran 28.6., kun kärkijoukkue PS Kemi vierailee Valkeakoskella.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT