Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kuqi havittelee avausmaaliaan

Talvella Hakan riveihin siirtynyt Albert Kuqi on viihtynyt hyvin Valkeakoskella. Kuqi tavoittelee vielä ensimmäistä maaliaan Veikkausliigassa. Se saattaa tulla jo tänään KuPS:aa vastaan.

Kuqi on pelannut yhdeksässä liigaottelussa tällä kaudella ja lisäksi tilillä on pelejä Kakkosesta ja A-junioreista. 19-vuotias hyökkääjä on ollut tyytyväinen saamaansa vastuuseen.

– Totta kai olen tyytyväinen. Olin viime vuonna Viikingeissä enkä pelannut siellä yhdessäkään ottelussa ja se oli tietenkin pettymys. Kun ajatellaan missä tilanteessa olin talvella ja missä olen nyt, niin olen kehittynyt paljon tämän kauden aikana. Pelasin ensin MuSassa Kakkosessa ja sitten minut tulin takaisin Hakaan. Sitten on ollut vielä A-junioreiden ja Ilves-Kissojen pelejä eli kesän mittaan on tullut kyllä pelejä ja se on tärkeää. Nyt olen saanut enemmän vastuuta myös liigapeleissä ja viime pelissä olin jopa avauksessa. Kovasti on tarvinnut tehdä hommia, Kuqi kertoo.

Kuqi on viihtynyt Hakassa ja Valkeakoskella hyvin.

– Tosi hyvin on mennyt. Meillä on jonkin verran pelaajia jotka asuvat Helsingissä, niin tulee siellä käytyä sitten kun on vähän vapaa-aikaa. Jengi on tosi hyvä ja olosuhteet talvella ja kesällä ovat hyvät. Iso kiitos täytyy antaa Risulle, että hän on luottanut minuun ja antanut vastuuta.

Hakalla on kaksi ottelua vielä jäljellä joista ensimmäinen pelataan tänä iltana Tehtaan kentällä KuPS:aa vastaan. Kausi päättyy sitten lauantaina HJK:n vieraana. Kuqilla on maalitili vielä avaamatta ja toivookin, että debyyttimaali tulisi vielä tällä kaudella.

– Se olisi hyvä sinetti. Viime pelissä oli jo lähellä ja toivottavasti seuraavalla kerralla menisi jo maaliin saakka.

Hakalla on allaan kahdeksan peräkkäistä voitotonta ottelua, mutta Kuqilla on vankka usko, että kurssi kääntyy keskiviikkona.

– Olemme tehneet omaa peliämme ja pystyneet haastamaan kaikki joukkueet tällä kaudella. Kaadoimme muun muassa Interin ja edellispelissä TPS:n kanssa oli kovaa taistelua. Jos saamme pelimme pyörimään, niin meillä pitäisi olla eväät KuPS:n kaatamiseksi.

Hakan kauden viimeinen kotiottelu pelataan Tehtaan kentällä kello 18.30. Otteluun pääsee Veikkauskorttia näyttämällä kaksi yhden hinnalla. Etu koskee sataa ensimmäistä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT