Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Edessä kauden viimeinen kotipeli

Hakalla on keskiviikkona edessä kauden viimeinen kotipeli, kun KuPS saapuu Tehtaan kentälle. Kuopiolaisseura on ollut tällä kaudella varsin sopiva vastustaja valkopaidoille, sillä Haka on voittanut joukkueiden molemmat kohtaamiset liigassa.

Keväällä KuPS kaatui Tehtiksellä 1-0 ja loppukesästä Kuopiossa 2-1. Suomen Cupissa tosin Hakan tie päättyi tällä kaudella juuri KuPS:ia vastaan.

Edelliskierroksella KuPS oli voitokas, kun kuopiolaiset varmistivat RoPS:n putoamisen Ykköseen 1-0 –voitolla. Haka puolestaan taisteli tiukasti TPS:n kanssa, mutta joutui lopulta taipumaan 0-1 –tappioon.

Pelikiellot ja loukkaantumiset ovat vaivanneet Hakaa loppukauden ajan, eikä poissaoloilta vältytä nytkään. Ville Kauppinen sentään palaa kokoonpanoon kärsittyään kahden pelin mittaisen pannan RoPS-pelin punaisesta kortistaan.

Haka on ennen keskiviikon kierrosta liigassa yhdeksäntenä, mutta kuudes sija on vain kolmen pisteen päässä. Loppukauden sijoitus voi olla mikä vain välillä 6 ja 11, mutta hyvä sijoitus vaatisi voitottomien pelien putken päättymistä. Nyt niitä on takana jo kahdeksan.

Haka ja KuPS iskevät yhteen Tehtaan kentällä keskiviikkona 26.10 kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT