Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

TPS vastassa lauantaina kello 14

Hakan toiseksi viimeinen kotipeli tällä liigakaudella on edessä lauantaina, kun valkopaidat isännöivät Tehtaan kentällä TPS:aa. Ottelu alkaa jo kello14.

TPS poikkeaa ensimmäisen kerran Tehtiksellä tämän liigakauden aikana. Turussa perinteiset mustavalkoiset joukkueet ovat ottaneet toisistaan mittaa kahdesti ja vieläpä saman kuun aikana. Kesäkuun 12. päivä TPS oli vahvempi lukemin 2-0, mutta Haka otti revanssin kesäkuun viimeisenä päivänä numeroin 2-1.

Panosta lauantain ottelussa on molemmilla joukkueilla. TPS on vain kahden pisteen päässä kolmannesta sijasta, joten mitalit kiiltelevät edelleen turkulaisten silmissä. Haka puolestaan hamuaa kuuden joukkoon ja yhtä ylimääräistä kotipeliä ensi kaudeksi. Tällä hetkellä Hakan sijoitus on yhdeksäs, mutta kuudentena majailevaan MYPA:an on eroa vain pinna.

TPS-ottelun jälkeen Hakalla on jäljellä vielä kaksi liigapeliä tällä kaudella. Ensi keskiviikkona Tehtaan kentälle saapuu vieraaksi KuPS ja syksyn päätöspeli on Helsingissä pelattava klassikko HJK-Haka lauantaina 29.10.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT