Haka nousi tasoihin loppusekunneilla

Viime aikojen tuttu sävel oli saada jatkoa Hakan Turun vierailulla. Paikkoja oli useampaankin osumaan, mutta pitkään Interin maali pysyi puhtaana. Kun Interin Henri Lehtonen iski 64. minuutilla niin koskilaisleirissä pelättiin pahinta. Obi Metzgerin 1-1 -tasoitus tuomarin määräämällä lisäajalla palautti kuitenkin hymyn hakalaisten huulille.

Hakalla oli ensimmäisellä kymmenminuuttisella useampikin mahdollisuus maalin tekoon. Ensin Magnus Bahne torjui Lassi Luodon yrityksen ja perään sekä John Weckströmin läpiajon että Shane Robinsonin laukauksen.

Ensimmäisen puoliajan loppua kohden tilanteet tasoittuivat, mutta Interin maankuulu hyökkäyskalusto pysyi hyvin aisoissa. Metzgerillä oli paikkansa juuri ennen taukoa, mutta menestys läpiajossa oli kehnoa.

Bahne jatkoi hyviä torjuntojaan Interin maalilla myös toisella puoliajalla. Robinsonin noston torjunta 56. minuutin kohdalla oli ottelun avainpelastuksia. Metzger hukkasi perään jälleen yhden maalipaikan.

Kun Hakalle ei maistunut, niin Inter rankaisi käytännössä ensimmäisestä kunnon paikastaan. Henri Lehtonen ei 64. minuutin kohdalla hermoillut vaan nosti pallon läpiajosta yli Slawutan.

Metzger haki hanakasti Hakalle tasoitusta. Hyvästä paikasta annettu vapaapotku viuhui 85. minuutilla hieman yli maalin.

Palkinto tuli pelin viimeisestä hyökkäyksestä lisäajan neljännellä minuutilla. Albert Kuqi siirsi pallon Metzgerille, joka laukoi tasoituksen voimalla maalin vasempaan nurkkaan.

Seuraavan kerran voittojen tielle pyritään pääsemään tämän viikon lauantaina, kun Tehtaan kentälle saapuu vieraaksi TPS. Ottelu alkaa joistain ennakkotiedoista poiketen jo kello 14.

Hakan kokoonpano: Michal Slawuta, Antti Ojanperä, Niko Perera (14. Pekka Sihvola), Regillio Nooitmeer (var.), Juuso Salonen, Juha Pirinen (81. Albert Kuqi), Lassi Luoto, Shane Robinson, John Weckström (74. Topi Järvi), Marco Matrone, Obi Metzger (var.).