Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

HakaShop

aukeaa keskiviikkona 1.4. klo 12.00 osoitteessa Valtakatu 31. HakaShop on uusi kohtaamispaikka kaikille koskilaisille, josta löytyy seuraavat tuotteet ja palvelut:

– Hakan viralliset fanituotteet, jotka saatavilla myös netistä www.fchaka.fi

– Ennakkoliput Hakan otteluihin ja Tehtiksen tapahtumiin

– Hakan kausikortit ja uutuutena kannattajajäsenyydet

– Virallinen Veikkauksen vedonlyöntipiste

– Kahvila, josta saa tuoreita leivonnaisia, voileipiä, kahvia ja virvokkeita

– Mahdollisuus surffailla netissä kahvilan asiakkaille seinillä olevilla kahdella tietokoneella

– Hakan pelaaja- ja valmentajatapaamisia järjestetään jatkossa säännöllisesti HakaShopissa

HakaShop on avoinna arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-14.

Avajaispäivänä koskilaisille on tarjolla kahvia ja pitkopullaa!

Tervetuloa!

Koski ravintoloissa tapahtuu

Koski ravintoloiden virallisia kutsuvierasavajaisia vietetään perjantaina 3.4.2009. Keittiö aukeaa lauantaina 4.4.2009, jonka jälkeen Armas, Linno sekä Irman Kievari saavat kaikki omat herkulliset ruokalistansa. Ruokaa saa jatkossa Koski ravintoloista seuraavasti:

Armas:

– Lounas arkisin klo 11-14, sisältäen keiton, salaattipöydän ja mainiota kotiruokaa

– Á la carte –lista (ke-la klo 18-23) tarjoaa suosittuja perinneruokia

Linno:

– À la carte à la Linno (ma-su klo 14-23) rehellistä tuhtia purtavaa

– Sunnuntaisin erikoisuutena krapulaa loiventava ruokalista

Irman Kievari:

– Snack food –lista viikonloppuisin Irman aukioloaikojen puitteissa klo 23 asti

Koski ravintolat toivottaa kaikki tervetulleiksi ruokailemaan ja nauttimaan monipuolisesta ravintolatarjonnastamme!

Tehtaan kenttä

Tehtaan kentällä on tapahtunut ja tapahtuu paljon uudistuksia ennen Veikkausliigan alkua. Ensimmäisessä vaiheessa remontoitiin tammikuussa edustusjoukkueen pukukoppi, johon tuli mm. jättiscreeni ja kunnolliset äänentoistolaitteet pelaajien viihdykkeeksi. Samalla rakennettiin uudet klubitilat pelaajien käyttöön, jossa viihtyvyyden takaa muhkeat sohvat, kolme jättitelkkaria sekä keittiö, josta pelaajat saavat ruokaa treenien välissä. Pelaajat ovatkin jo nyt ottaneet tilat kovaan käyttöön ja siellä viihdytään myös vapaa-ajalla.

Remontin seuraavassa vaiheessa kaikki Tehtiksen katsomot maalataan valkoisen ja harmaan sävyillä, luoden uuden ja viihtyisän ilmeen Suomen kauneimmalle stadionille. Nykyisen ns. betonikatsomon kulman ravintolatila saneerataan perusteellisesti ja paikalle valmistuu uusi uljas Kesäravintola Paviljonki, johon tulee n. 200 asiakaspaikkaa. Paviljonki avataan 29.4. kauden avausottelun Haka-HJK pelin yhteydessä, jolloin paikka aukeaa klo 16.30.

Hakan kotiotteluiden yhteydessä kaikki otteluennakot ja jälkipelit käydään jatkossa Paviljongissa. Ottelupäivinä tarjolla on myös erilaisia menuvaihtoehtoja klo 16.00 alkaen.

Ottelutapahtumien ulkopuolella Paviljonki toimii 5.5. alkaen lounasravintolana arkisin klo 11-15 ja klo 15-22 Paviljonki toimii baarina ja kahvilana.

Paviljonki soveltuu myös erinomaisesti erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämistä varten, oli kyseessä sitten häät, merkkipäivät tai vaikka henkilökunnan virkistyspäivä. Yksityistilaisuuksien järjestämistä varten ota yhteyttä Jenni Saari, p. 020 7759 432 tai jenni.saari@koskiravintolat.fi.

Remontin alle joutuu myös pääty- ja fanikatsomo, jonka yläosasta rakennetaan uudenlainen anniskelukatsomo, josta voi seurata otteluita.

Kauden avausottelu keskiviikkona 29.4.2009 Haka-HJK

Hakan kausi käynnistyy kahdella vierasottelulla ja ensimmäistä kertaa joukkue esiintyy Tehtiksellä keskiviikkona 29.4., jolloin vastaan asettuu HJK. Alkavalla kaudella kaikkia kotiotteluitamme kutsumme nimellä KANSANJUHLA TEHTIKSELLÄ!

Ensimmäisenä kansanjuhlana toimii klassikko-ottelu HJK:ta vastaan, joka tarjoaa koskilaisille paljon uusia asioita ja palveluita Tehtiksellä seuraavasti:

– Otteluisäntänä kaikissa Hakan kotiotteluissa kaudella 2009 toimii koskilaissyntyinen sekä henkeen ja vereen hakalainen näyttelijä Otto Kanerva. Otto huolehtii katsojien viihtyvyydestä ja ottelun aikaisesta hakalogo_uutinenoheisohjelmasta.

– Ensimmäisen kansanjuhlan aloittaa klo 17.00 päätykatsomon taakse rakennetulla lavalla ysärihittien kuninkaat Ressu Redford ja Neon2:n Jussi! Samana iltana herrat esiintyvät klo 22.00 alkaen Linnossa, jonne pääsee sisään myös ottelulipulla.

– Klo 18.00 Paviljongissa käydään ottelun ennakkotapahtuma, jossa Oka Huttunen kertoo ennakkotunnelmista otteluun.

– Ennen ottelua yllätysartisti saapuu esittämään uuden Hakalle tekemänsä kannatuslaulun.

– Ennen ottelua tulemme esittelemään katsojille myös uuden maskottimme, joka on kekseliäs, nopea ja väsymätön kuten esikuvansa Juhani ”Jussi” Peltonen – Pohjolan lumijänis!

– Tärkeimpänä kaikista Hakan uusi taisteleva edustusjoukkue uusissa peliasuissaan esittäytyy koskilaisille ottelun käynnistyessä klo 18.30 alkaen.

– Ottelujen jälkeen jälkipeleissä Paviljongissa haastatellaan Okaa ja ottelussa ansioituneita pelaajia. Kansanjuhlaa jatketaan aina otteluiltoina vielä jälkipeleillä Koski ravintoloissa.

Tavoitteenamme on nostaa palvelut uudelle tasolle ja tarjota koskilaisille sellaisia elämyksiä, jonka johdosta Hakan otteluja voi hyvällä syyllä kutsua jatkossa kansanjuhliksi! Varmista paikkasi kansanjuhlassa ja hae ennakkoliput hyvissä ajoin HakaShopista!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT