Haka hävisi jälleen MYPA:lle

Haka hävisi tällä liigakaudella jo kolmannen kerran MYPA:lle. Nyt tappiolukemat kirjattiin 0-2 (0-1).

MYPA-pelin ensimmäinen maali tuli Hakan kannalta harmittavalla tavalla. Avausosuma syntyi 21. minuutilla, kun hyvin torjunut Ville Kauppinen joutui ottamaan oman pelaajan palautuksen hyppysiinsä. MYPA sai epäsuoran vapaapotkun 7 metristä ja Mate Dujilo kiitti lahjasta.

Maaliin asti tapahtumat etenivät täysin MYPA:n hallinnassa, mutta sen jälkeen tahtipuikkoa heilutti pitkään Haka. Lähimmäksi maalia pääsi jalkansa teloneen Jarno Mattilan tilalle juossut Mikko-Petteri Latosaari. Koskilaisten harmiksi MYPA-vahti Ville Iiskola venyi loistotorjuntaan Latosaaren puskun edessä toisen puoliajan alussa.

Kun Haka haki hanakasti tasoitusta, niin MYPA pääsi vielä kerran iskemään. Ottelua oli pelattu 79. minuuttia, kun Hassan Sesay seurasi tolpasta kimmonneen laukauksensa ja siirsi MYPA:n kahden maalin johtoon.

Myllykoskella varsin vajaamiehisenä vieraillut Haka pelaa siis seuraavan kerran puolentoista viikon päästä torstaina. Tuohon RoPS-peliin valkopaidat saavat mukaan pelikieltonsa kärsineet Shane Robinsonin ja Marco Matronen. Myllykosken reissu ei lisäpelikieltoja onneksi tuonut, Haka kun selvisi pelin ilman yhtään varoitusta.

Haka: Ville Kauppinen, Josef Chavez, Antti Ojanperä, Jarno Mattila (37. Mikko-Petteri Latosaari), Regillio Nooitmeer, Juha Pirinen (59. Albert Kuqi), Mohamed Koroma (79. Santeri Lintunen), Lassi Luoto, John Weckström, Obi Metzger, Pekka Sihvola.