Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ristilä kehuu uutta kolmikkoa

Haka hankki siirtoikkunan aikana kolme uutta pelaajaa loppukaudeksi. Koskilaisten päävalmentaja Sami Ristilän mukaan kolmikko Niko Perera, Lassi Luoto ja Dema tuovat uuden ulottuvuuden joukkueeseen.

Ristilä oli tyytyväinen saadessaan joukkueeseen lisämiehitystä.
– Ehdottomasti. Dema tuli vielä siihen lopuksi bonuksena. Kaikki katsastetaan jo vähän ensi kauttakin silmälläpitäen ja jokaiselle on varmasti luvassa hyvin myös peliaikaa. He ovat vähän erityyppisiä pelaajia mitä meillä tällä hetkellä on. He monipuolistavat joukkuettamme ja tekevät meistä iskukykyisemmän. He tuovat hieman extraa joukkueeseemme, Ristilä kuvailee kolmikkoa.
– Meillä on kapea rinki ja kahdeksalla jätkällä on seuraavasta kortista tiedossa pelikieltoa vähintään yhden pelin, joten tarvitsimme lisää miehiä, Risu jatkaa.

Uutta kolmikkoa katsastetaan ensi kautta ajattelen, mutta myös nykyisten pelaajien kanssa on aloitettu hiljalleen jatkosopimusneuvottelut.
– Ensimmäisiä kierroksia on aloitettu Okan johdolla. Neuvottelut ovat edenneet hyvässä hengessä. Kolmannes sarjaa on vielä pelaamatta ja katseet ovat edelleen tiukasti tässä kaudessa, mutta hieman jo sivusilmällä täytyy miettiä ensi kautta, Risu muistuttaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT