Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka vahvisti loppukaudeksi rivejään

Haka vahvisti rivejään siirtoajan umpeutumisen kynnyksellä. Maanantaina joukkueeseen liittyneen puolustaja Niko Pereran ohella uusia nimiä ovat keskikentällä viihtyvät Lassi Luoto ja William de Mattia eli Dema. Perera ja Luoto ovat tällä kaudella edustaneet Ykkösessä FC Espoota, Dema puolestaan PoPaa.

Perera pelasi maanantaina HJK:ta vastaan ensimmäisen liigaottelunsa. Luodolla liigamatseja on aiemmin viisi, ne kaikki tulivat vuonna 2007 FC Viikinkien paidassa. Dema puolestaan on pelannut TamU:ssa sekä HJK:ssa yhteensä 20 liigaottelua ja maalannut niissä kahdesti.

– Siirto ratkesi vasta viime tingassa, mutta olen tyytyväinen, että pääsen taas näyttämään kykyjäni Veikkausliigassa, Dema tuumaa.

Myös Luoto odottaa paluuta liigakentille positiivisella mielellä.

– Hyvällä mielellä ollaan. Tämä syksy on nyt näytön paikka.

Pereran liigadebyytti tuli kovimpaan mahdolliseen kohtaan, kun hän juoksi toisella puoliajalla kentälle kotiottelussa HJK:ta vastaan.

– Pari sellaista tilannetta tuli, jotka olisin paremmin voinut hoitaa, mutta ihan hyvä maku siitä silti jäi, Perera sanoo.

Hankinnat ovat siinäkin mielessä tarpeen, että varoitustili on hakalaisista katkolla peräti kahdeksalla pelaajalla.

– Joukkue on tehnyt kauden aikana upeaa työtä ja seurajohto haluaa antaa joukkueelle lisää työkaluja mahdollisimman hyvään loppusijoitukseen. Mistään suurista kustannuksista ei kuitenkaan ole kyse, FC Hakan vt. toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo.

– Näiden jokaisen pelaajan kohdalla mietimme myös tulevaisuutta. Heillä kaikilla on nyt näytön paikka tulevia kausia ajatellen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT