“Hyökkäyspäämme on vielä viimeisiä ratkaisuja vaille valmis”

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

05.02.2020

FC Haka on aloittanut Suomen Cupin pirteästi. Kahdesta pelatusta ottelusta saldona on tasapeli ja voitto, joten kaikki mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat olemassa.

Seuran toimitusjohtaja Olli Huttunen toteaa, että joukkueen kasaaminen tulevaa Veikkausliigakautta varten on oikein hyvällä mallilla.

– Saimme pidettyä viime kauden rungon hyvin kasassa, mikä näkyy myös joukkueen pelaamisessa meneillään olevissa Suomen Cupin peleissä, Huttunen kertoo.

– Michael Hartmannin ja Joonas Immosen myötä maalivahtitilanteemme erittäin hyvä. Jonas Häkkinen täydentää alakertaamme myös eriomaisesti, ja antaa valmennukselle vaihtoehtoja joukkueen peluuttamiseen. Jonas voi pelata myös puolustavan keskikentän roolissa, joten hän on siinäkin mielessä meille tärkeä hankinta. Myös nuoret pelaajamme ovat esiintyneet vahvasti Cupin peleissä ja osoittaneet, että meillä on joukkueessa myös hyvä jälkikasvu, Huttunen alleviivaa.

Viime päivinä puheenaiheeksi on noussut joukkueen hyökkäys.

– Hyökkäyspäämme on vielä viimeisiä ratkaisuja vaille valmis. Tarvitsemme yhden monipuolisen pelaajan tuomaan vaihtoehtoja hyökkäys- ja laitapelaamiseemme. Mutta olemme varautuneet hankkimaan myös vielä yhden kokeneemman ja meritoituneemman hyökkääjän. Pelaajan, joka tuo joukkueeseen uutta virtaa ja potkua. Pelaajan joka herättää intohimoa niin joukkueessa kuin katsojissakin. Tästä kuulemme pian lisää, Huttunen huomauttaa.

Kuva: Jussi Rämä

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.