Inter vahvempi Turussa

Haka kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa Veikkausliigassa, kun Inter oli vahvempi Turussa lukemin 4-1 (2-0).

Viime pelien tapaan Haka joutui altavastaajaksi heti pelin alussa. Ottelua oli käyty vain seitsemän minuuttia, kun Mika Ojala osui. Ojalan laukoma pomppupallo yllätti Haka-vahti Saku Pesosen.

Hakalla oli paikka tasoitukseen pian Ojalan onnistumisen jälkeen, mutta Jarno Mattilan kuti kimmahti ylärimaan.

Vauhti ei Paavo Nurmi stadionilla häikäissyt ja Inter piti ohjia hallussaan. Illan toinen maali tuli 35. minuutin kohdalla. Severi Paajanen pääsi hieman liian helposti viimeistelemään isäntien karkumatkan.

Haka kavensi pelin Juha Pirisen kauden avausmaalilla 70. minuutin kohdalla, mutta Ojala lopetti Hakan pyristelyn vain kaksi minuuttia myöhemmin. Ojalan kova kuti oli toistamiseen liian hankala Pesoselle.

Ojala oli vielä kertaalleen Hakan kiusana annettuaan kulmapotkun, jonka jälkitilanteesta Guy Gnabouyou viimeisteli loppulukemat.

Tappion myös Haka juuttui entistä tiukemmin liigan jälkijoukkoihin. Takana on enää JJK:lta pisteen nipistänyt Jaro, johon eroa on yksi piste.

Alun perin Sami Ristilä pelkäsi useammankin runkopelaajan poissaoloa loukkaantumisten vuoksi, mutta avainmiehistä sivussa olivat vain Obi Metzger, Antti Ojanperä ja Shane Mc Faul.

Hakan kolmen ottelun viikko päättyy sunnuntaina Tehtaan kentälle. Tuolloin vastassa on kello 18.30 alkavassa kamppailussa FC Honka.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Sami Sanevuori, Juuso Salonen, Pauli Kuusijärvi, Dema (46. Jusu Karvonen), Shane Robinson (var.), Marco Matrone, Juha Pirinen, Sasha Popovits, Jarno Mattila (70. Kastriot Kastrati), Jami Puustinen.