Haka päätti kotikauden 2-1 –voittoon

Hakan kauden viimeinen kotiottelu päättyi 2-1 –voittoon KuPS:sta. Voiton ansiosta Hakalla on edelleen mahdollisuudet kuudenteen sijaan.

Tehtaan kentällä tapahtui jo pelin kolmannella minuutilla, kun KuPS:n Ilja Venäläinen sai hyvän syötön takakulmalle. Tarkka pusku ja Ville Kauppinen oli Hakan maalilla voimaton.

Haka ei maalista hätkähtänyt ja tasoitus tulikin 16. minuutin kohdalla. Pekka Sihvola väänsi vahvasti päädyssä ja syötti maalin eteen. Jaakko Juuti oli paikalla ja tasoitti ottelun.

Hakan toinen maali syntyi vain neljä minuuttia edellisestä. Dema antoi vasemmalta vapaapotkun ja se leijaili pelaajamuurin läpi suoraan alakulmaan.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty vaikka paikkoja kyllä oli. KuPS pääsi lähimmäksi 68. minuutilla, kun Miikka Ilon vapaapotku otti kimmokkeen ja sujahti Hakan maalin tolppaan.

Hakan urakka helpottui 71. minuutilla, kun Patrice Ollo sai toisen varoituksensa. Ottelun loppuminuuteilla Hakan kolmas osuma oli lähempänä kuin KuPS:n toinen, mutta koko kauden vaivannut tehottomuus hyvissä maalipaikoissa nosti taas päätään.

Haka päättää kautensa lauantaina Helsingissä. Ottelu HJK:ta vastaan alkaa kello 14.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Antti Ojanperä, Regillio Nooitmeer, Mikko-Petteri Latosaari (46. Albert Kuqi), Marco Matrone, Dema, Lassi Luoto, Shane Robinson, Mohamed Koroma (88. Topi Järvi), Jaakko Juuti (80. Juha Pirinen), Pekka Sihvola.