FC Hakan toimistolle uusia tuulia

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

04.12.2019

Hakan toimistolle olemme saaneet uuden lisävahvistuksen joukkoon. Marraskuusta saakka myyntipäällikkönä toiminut Mika Sandelin on nyt jo tuonut uutta potkua myyntiin ja päässyt hyvin sisälle toimintaan.

– Haka on kansainvälisesti tunnettu seura. Tällä kaudella joukkue nousi Veikkausliigaan ja on erityisen hienoa päästä tässä vaiheessa mukaan toimintaan. Haluan olla mukana viemässä Hakan brändiä ja tunnettavuutta kohti uusia yhteistyökumppaneita. Nautin myyntityöstä ja tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä. Ollaan yhteyksissä, Sandelin iloitsee.

Mika Sandelin
+358 401614512
mika.sandelin@fchaka.fi

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.