Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Se on tulos tai ulos, kun FC Haka ja FC Inter kohtaavat keskiviikkona!

OTTELUENNAKON TARJOAA

Veikkausliigan kirkkaimmat mitalit jaettiin jo lauantaina, kun Kuopion Palloseura pääsi juhlimaan mestaruutta. Kuuden joukkueen osalta ottelut silti jatkuvat vielä, kun FC Lahti taistelee sarjapaikastaan ja FC Haka, FC Inter, Vaasan Palloseura, Gnistan sekä Seinäjoen Jalkapallokerho taistelevat viimeisestä Europaikasta ensi kaudelle. Koskilaisten osalta tämä taistelu käynnistyy keskiviikkona kello 18.00 Tehtaan kentällä, minne saapuu vieraaksi FC Inter.

Haka lähtee otteluun tappio niskassaan, sillä joukkue kärsi kirvelevän 2-3 -kotitappion Vaasan Palloseuralle lauantaina. Päävalmentaja Andy Smithillä onkin hyvin selkeä näkemys, mitä pitää tehdä toisin, jotta ottelusta saadaan toivottu tulos.

– Jos puolustamme paremmin, me voitamme!

Myös pelin henki on päävalmentajalle selvä.

– Huominen peli on yhtä kuin finaali. Itse asiassa kaikki loput pelit ovat finaaleja. Siitä lähdemme, että kaikki jäljellä olevat ottelut on voitettava.

Siinä missä Hakalla on tappio alla, niin turkulaisjoukkue saapuu Valkeakoskelle kolmen ottelun voittoputkessa. Turkulaiset kaatoivat Haastajasarjan kolmessa viimeisessä ottelussa Gnistanin, Maarianhaminan ja FC Lahden. Puntit lienevät kuitenkin valmistautumisen suhteen varsin tasan, sillä Hakalla on toki Mestaruussarjassa ollut aavistuksen kovempia pelejä alla, mitkä luonnollisesti ovat valmistaneet joukkuetta myös tulevaan, tärkeään otteluun erinomaisen hyvin.

FC Inter on ollut Hakalle toistaiseksi ylitsepääsemätön vastus tällä kaudella, sillä yhdestä harjoitusottelusta, kahdesta Veikkausliigaottelusta ja ydhestä Suomn Cupin ottelusta Inter on voittanut kolme ja kerran on pelattu tasan. Andy Smith tiedostaakin varsin hyvin vastustajan vaarallisuuden.

– He ovat hyvä joukkue, joka on alisuorittanut tällä kaudella. Ovat ehdottomasti parempia kuin sarjasijoitus antaa ymmärtää ja mielestäni heidän kuuluisi olla neljän parhaan joukossa.

Haka joutuu lähtemään otteluun ilman viime ottelussa loukkaantunutta Oskari Sallista sekä pitkäaikaistoipilaitaan Liam Hughesia ja Niklas Fribergia. Pelikiellossa ei kuitenkaan ole yhtään pelaajaa ja kaikkien varoitustilit ylipäätään nollattiin ennen Euroloppusarjan alkua.

– Annamme huomenna kaikkemme, pyrimme saamaan ehjän esityksen ja luotamme että ottelu ei tule olemaan viimeisemme tällä kaudella, Smith lupaa.

FC Haka – FC Inter keskiviikkona 23.10.2024 kello 18.00

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta

FC Interin ennakko

PS. Rakennamme siis parhaillaan mahdollisesti eurokentät ensi kesänä valloittavaa joukkuetta – FC Hakan kausikorttihaasteessa on sinun mahdollisuus olla sekä koskilaisten tukena, että konkreettisesti vaikuttamassa siihen, että ensi kaudella nähdään entistä vahvempi Haka. Kausikorttihaasteen toteutuessa kausari vain 59€/kpl! Varaa omasi täältä! Haasteen toteutuminen vaatii siitä, että saamme Tehtiksen täyteen eli 3200 kausikorttivarausta!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT