Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Veikkausliigan runkosarjan ratkaisukierros sunnuntaina Tehtaan kentällä

Veikkausliigan runkosarja tulee päätökseen sunnuntaina, jolloin FC Haka saa vastaansa Tehtaan kentällä FC Lahden kello 16.00 alkavassa ottelussa.

Viimeisellä runkosarjakierroksella on vielä paljon pelattavaa. Hakan osalta pelissä on lopullinen sijoitus ennen jatkosarjaa, sillä mahdollista on vielä nousu Seinäjoen Jalkapallokerhon ohi neljänneksi tai putoaminen Vaasan Palloseuran taakse kuudenneksi. Vielä enemmän on pelissä Gnistanilla ja Vaasan Palloseuralla, jotka ratkaisevat viimeisen Mestaruussarjan paikan.

FC Haka on päässyt kuluneen viikon aikana rauhassa palautumaan rankasta viime viikosta sekä valmistautumaan viimeiseen otteluun ennen parin viikon maaottelutaukoa. Pelaajistossa on viikon aikana siinä mielessä positiivinen muutos että Haymenn Bah-Traore on palautunut pelikuntoon. Sen sijaan Niklas Fribergin yläraajavamma pitää miehen sivussa tästä ja tulevistakin otteluista. Niin ikään Liam Hughes on sivussa kuin myös pelikieltoa kärsivät Nikolas Talo ja Ryan Mahuta, joten puolustuksen tilanne on viime ottelun tavoin varsin haastava. Nähtäväksi jää onko uusi hankinta Jesse Nikki jo päässyt niin hyvin joukkueeseen sisään että toisi valmennukselle yhden lisäpalasen lisää.

FC Lahden alkukausi on sujui alavireisesti, mutta viime aikoina joukkue on esiintynyt pirteämmin. Kesäkuun lopussa valmentajaksi saapunut Ricardo Duarte on saanut kurssin käännettyä ja joukkue on hiljalleen jättänyt jumbosijan turvallisen matkan päähän ja on tällä hetkellä liigassa kymmenentenä. Yksi tekijä Lahden nousuun on ollut uudestisyntynyt Michael Lopez, joka on iskenyt Duarten saapumisen jälkeen pallon seitsemän kertaa verkkoihin, kun alkukaudesta maaleja oli kasassa vasta kaksi.

FC Hakan päävalmentaja Andy Smith odottaa omalta joukkueelta

– Uskon edessä olevan viihdyttävä peli, sillä vastustaja ei tule peruuttelemaan vaan hakemaan voittoa, minkä he todella tarvitsevat.

– Heillä on vaarallisuutta hyökkäyspäässä, joten meidän pitää olla valmiita siihen ja keskittymisen pitää olla täysin pelissä.

– Haluan silti että me keskitymme omaan peliimme ja omiin vahvuuksiimme. Olemme tällä hetkellä hyvissä asemissa liigassa ja lähdemme pitämään sitä hyvää virettä yllä.

Kuva: Jussi Rämä

FC Haka – FC Lahti sunnuntaina 1.9.2024 kello 16.00 Tehtaan kenttä.

FC Haka ja Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoavat asiakasomistajille liput etuhintaan -30% FC Hakan ja FC Lahden väliseen otteluun. Ostosta ei kerry Bonusta.

  • Peruslippu 18,25 € (norm. 22,50 €)
  • Perhelippu (2 aikuista ja alle 17-vuotiaat lapset) 27 € (norm. 37,50 €)
  • Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi
  • Myynnissä myös opiskelija/eläkeläislippu hintaan 11,50 €

Liput myynnissä Tiketissä.

Muista myös Ruutu+ -tilaus ennen kärkitaisteluja!
Sekä sunnuntain Lahti-ottelu, että Hakan tulevat koitokset Mestaruussarjassa näyttää Ruutu+. Näistä huippumatseista ei vaan voi jäädä paitsi – jos Ruutu-tilauksesi on tekemättä, on aika toimia ja laittaa asia kuntoon osoitteessa www.ruutu.fi/plus!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT