Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Vastuullisuutta Tehtiksellä – FC Haka ja Hyötykeräys yhteistyöhön!

Kohti kestävämpää urheilua

FC Haka ja Hyötykeräys ovat aloittaneet yhteistyön, joka tuo kiertotalouden periaatteet keskiöön Tehtaan kentän urheilutapahtumissa. Yhteistyö alleviivaa vastuullisuutta, joka on yksi FC Hakan arvoista.

– Tämä yhteistyö edustaa uutta aikakautta urheilun ja ympäristövastuun yhdistämisessä, kertoo FC Hakan myyntipäällikkö Mika Sandelin.

– Liiketoimintamme kehittäminen vastuullisesti on meille elintärkeää. Tämä yhteistyö Hyötykeräyksen kanssa on merkittävä askel kohti seuramme tulevaisuuden turvaamista myös kestävyyden näkökulmasta.

Urheilutapahtumat, suuret yleisömäärät ja innostunut fanikunta luovat ainutlaatuisia haasteita, mutta myös mahdollisuuksia ympäristön kannalta.

– Kierrätyksen edistäminen urheilutapahtumissa on kriittistä. Se ei ainoastaan vähennä ympäristökuormitusta, vaan myös osoittaa yhteiskunnallista vastuuta ja esimerkkiä, Hyötykeräyksen yhteyspäällikkö Anne Räsänen kommentoi.

Yhteistyön käytännön toimet Tehtaan Kentällä

Kaudella 2024 Tehtaan kentällä tullaan näkemään konkreettisia toimia, jotka ilmentävät yhteistyön hedelmiä.

– Tuomme kentälle erilliset lajitteluastiat, jotta kierrätys olisi mahdollisimman helppoa kaikille osapuolille, Anne Räsänen kertoo.

– Näin urheilutapahtumat voivat toimia esimerkkinä kiertotalouden edistämisessä.

Hyötykeräyksen Online -järjestelmän avulla pystytään seuraamaan reaaliaikaisesti eri jätejakeiden määrää sekä niiden ilmastovaikutuksia.

FC Hakan ja Hyötykeräyksen yhteistyö on merkittävä askel kohti vastuullisempaa urheilutapahtumien järjestämistä. Yhteistyö luo innovatiivisia ratkaisuja ja vahvistaa kestävän kehityksen edistämistä urheilun alueella.

– Tämä kumppanuus ei ainoastaan vähennä ympäristövaikutuksia, vaan myös kannustaa muita toimijoita vastaavanlaisiin toimiin, Mika Sandelin tiivistää.

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:

Anne Räsänen, Hyötykeräys Oy, anne.rasanen@hyotykerays.fi, 050 470 3703

Mika Sandelin, FC Haka, mika.sandelin@fchaka.fi, 040 1614 512

1934 perustettu FC Haka on yksi Suomen tunnetuimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista. Seura on jalostanut tukun huippupelaajia ja valmentajia sekä kansalliselle huipulle että kansainvälisille kentille. Hakan toimintaa leimaavat nöyrä ja ammattimainen haastaja-asenne sekä intohimo kehittyä ja voittaa. Haka tarjoaa huippuluokan urheiluviihdettä ja elämyksiä sekä saavuttaa runsaasti näkyvyyttä positiivisella ja aktiivisella viestinnällä. Hakan koti on Tehtaan kenttä Valkeakoskella. FC Hakan seuraava iso tavoite on voittaa kymmenes Suomen mestaruus ja ansaita himoittu tähti loistamaan seuran logon ylle.

Hyötykeräys on pirkanmaalainen perheyritys, joka on erikoistunut materiaalivirtojen kierrätykseen. Vuosien saatossa yritys on kasvanut ja kehittynyt vastatakseen monipuolisesti niin kotitalouksien, yritysten kuin julkisten toimijoiden kierrätystarpeisiin. Hyötykeräyksen tarjoama kestävä jätehuolto kattaa laajan valikoiman palveluita, jotka edesauttavat ympäristön suojelua ja resurssien tehokkaampaa käyttöä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT