Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Matrone: Joukkueessa hyvä meininki

Hakalla on vahva vaihe menossa Veikkausliigassa, sillä alla on kaksi peräkkäistä voittoa ja viidessä viime ottelussa pistetili on karttunut yhteensä kymmenellä pisteellä. Seuraavaksi Haka matkustaa Maarianhaminaan IFK Mariehamnin vieraaksi.

Haka saa Ahvenanmaan vierailulle takaisin pelikiellosta vapautuneen Marco Matronen, joka katseli Hakan hienoa Jaro-voittoa katsomosta käsin.
– Tietenkään ei ole kiva olla katsomossa katsomassa peliä, mutta jätkät hoitivat pelin kyllä tosi hienosti ja ottivat siitä hienon voiton, Matrone kehuu joukkuetovereitaan.

Ennen lyhyttä juhannushuilia Hakalla oli useita pelaajia jotka kärsivät pienistä kolhuista. Matrone oli yksi niistä, mutta nyt tilanne näyttää paremmalta.
– Siinä oli aika paljon otteluruuhkaa ja itsellänikin oli aika paljon erilaisia pikkuvammoja, mutta nyt olen taas kunnossa ja täysillä mukana. Otteluohjelmakin taitaa tästä eteenpäin olla vähän fiksumpi, ettei ole kolmea peliä kuuteen päivänä ja viittä kymmeneen. Se antaa mahdollisuuden vähän harjoitellakin ja palautua peleistä.

Hakan viimeaikaiset esitykset ovat olleet vahvoja eikä Matrone usko menon ainakaan hidastuvan nyt, kun joukkue pääsee vihdoin kunnolla harjoittelemaan pelien välillä.
– Peli varmasti paranee myös jatkossa. Meillä on aika uusi joukkue ja olemme kauden aikana parantaneet koko ajan, kun olemme oppineet tuntemaan toisemme paremmin. Uskon, että peli paranee harjoitusten myötä nyt entisestään.

Hakalla on alla kaksi maukasta voittoa, kun ensin TPS:aa vastaan valkopaidat nousivat tappioasemasta voittoon ja sama kaava toistui maanantaina Tehtiksellä Jaroa vastaan. Haka onkin kivunnut sarjataulukossa jaetulle viidennelle sijalle.
– Joukkueessa on hyvä meininki ja hyvät tulokset antavat meille uskoa. Kaikki ottelut ovat kuitenkin hyvin pienistä asioista kiinni ja meidän täytyy muistaa pitää nöyryys mukana, Matrone toppuuttelee.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT