Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka isännöi Jaroa maanantaina

Haka jatkaa Veikkausliigan otteluita kohtaamalla maanantaina Tehtaan kentällä FF Jaron.

Hakalla on hyvä putki päällä sillä ennen juhannusta valkopaidat ottivat tärkeän vieraspisteen VPS:lta ja torstaina kaatui upeasti vieraskentällä TPS. Nousu tappioasemasta voittoon maistui myös puolustaja Juuso Saloselle.
– Oli kyllä tosi mukava kotimatka Turusta viime ottelun jälkeen. Nousu lopussa tappioasemasta nosti fiiliksiä entisestään. Tuollainen nousu tuntui paremmalta kuin ihan tavallinen voitto, Salonen palaa torstain ottelun jälkitunnelmiin.

Jaro murskasi viime ottelussaan RoPS:n selkeästi 8-2, mutta sitä aiemmin joukkueen peli oli takunnut. Pietarsaarelaiset ovatkin sarjataulukossa jaetulla viimeisellä sijalla yhdessä RoPS:n, MYPA:n ja VPS:n kanssa viisi pistettä Hakaa jäljessä.

Haka ja Jaro ovat jo kertaalleen tänä vuonna kohdanneet ja tuolloin Haka oli vahvempi 2-1 –voitolla Obi Metzgerin ja Shane Robinsonin toimiessa maalintekijöinä.
– Tiedämme, että Jaro on näppärä joukkue joka tykkää pelata palloa maassa. Se on sellainen Eremenkon näköinen joukkue, Salonen toteaa viitaten Jaron päävalmentaja Alexei Eremenkoon.
– Tiedämme kyllä tarkkaan miten he tulevat pelaamaan, Salonen jatkaa.

Voitolla Haka tarrautuisi entistä tiukemmin kiinni ylemmän keskikastin sijoihin ja Salosen mukaan täysipistepotti onkin kotikentällä ainoa tavoite.
– Voittoa lähdemme hakemaan ja meidän pitää pelata hyvä peli saavuttaaksemme sen. Meidän pitää saada koko joukkueen tiivis ysikymppinen, niin kyllä se sillä tulee, Salonen pohtii.

Hakan ja Jaron ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT