Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Robinson: Ei helppoja virheitä

Hakan keskikenttäpelaaja Shane Robinson uskoo Hakan mahdollisuuksiin kaataa HJK Tehtaan kentällä lauantai-iltana.

HJK oli kauteen lähdettäessä suurin ennakkosuosikki ja on lunastanut ennakko-odotuksia ollen sarjataulukon kärjessä tällä hetkellä. Robinson ei ottelun ennakkolähtökohtia hätkähdä.
– HJK on tietenkin hyvä joukkue, mutta meillä on mahdollisuudet voittaa.

Hakalla on allaan maukas kotivoitto KuPS:sta ja Robinsonin mukaan voitto oli kauden paras esitys valkopaidoilta tähän asti.
– Olemme pelanneet vaihtelevasti, mutta meillä on nuori joukkue ja on ymmärrettävää, että virheitä tulee. KuPS-peli oli luultavasti meidän paras pelimme tällä kaudella ja olimme todella yhtenäisiä joukkueena. Saimme siitä ottelusta palkinnoksi tärkeät kolme pistettä.

Irlantilaispelaajalla on selvät teesit siihen millä HJK lauantaina kaatuu.
– Meidän täytyy pelata hyvää peruspeliä emmekä saa antaa heille helppoja maaleja tai tehdä helppoja virheitä.

Robinson pelaa ensimmäistä kauttaan Hakassa. Hän oli päävalmentaja Sami Ristilälle entuudestaan tuttu Ristilän Irlannin vuosista eikä Robinson ole katunut päätöstään tulla Valkeakoskelle ja Hakaan.
– Olen pitänyt Valkeakoskesta. Kun tulin ensimmäisen kerran, niin olosuhteet olivat hyvin erilaiset kuin nyt, kun oli kylmä ja pimeä. Samin piti vähän puhua ympäri, että päätin lähteä, mutta nyt on kaunista ja lämmintä. Asun viiden minuutin kävelymatkan päässä kentältä ja täällä on rauhallista ja olosuhteet ovat pelaajalle hyvät. Olen nauttinut olostani täällä, Robinson kehuu uutta kotipaikkaansa.

Hakan ja HJK:n välinen ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT