Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Risu hehkutti nuorten esitystä

Haka nappasi todellisen taisteluvoiton keskiviikkona kaadettuaan viihdyttävässä pelissä KuPS:n 1-0. Voiton jälkeen Hakan päävalmentaja Sami Ristilä iloitsi pelaajiensa esityksestä ja taistelusta.
– Olen ylpeä meidän nuoresta joukkueesta. Pyrimme pelaamaan palloa ja syötöissä oli selkeä osoite ja ajatus eikä pelkkää roiskimista. Nämä olivat meille erittäin tärkeät kolme pistettä ja olen niihin erittäin tyytyväinen kuten myös joukkueen esitykseen.
– On hienoa nähdä, että nuoret pystyvät suoriutumaan. Ei tietenkään pelistä toiseen sillä tasolla kuin kokeneemmat pelaajat, mutta varsinkin kotikentällä meidän suoritustaso on ollut korkea, Risu iloitsi.

Hakan rivit ovat viime aikoina huolestuttavasti harventuneet, sillä Mikko-Petteri Latosaari ja Juuso Salonen olivat jo aiemmin sivussa ja sunnuntain TPS-ottelussa Regi Nooitmeer loukkasi polvensa. Keskiviikkona tuli lisää potilaita, kun Kasperi Ojala joutui jättämään ottelun jo vartin jälkeen loukattua selkänsä.
– Emme ole tähänkään mennessä valitelleet ja mielestäni tänään oli taas hyviä suorituksia. Esimerkiksi lähes koko alkukauden missanneella Juha Pirisellä alkoi olla sitä Juhaa mitä haluamme nähdä kentällä. Sasha Popovitch tuli lisäksi hienosti sisään.
– Ojala makasi pelin jälkeen edelleen penkillä ja oli aika tuskaisen näköinen. Näistä ei koskaan tiedä. Harmi, että tuli tuohon vaiheeseen, sillä Kassulla on ollut todella rikkonainen talvi ja hän oli A-junioreiden parhaita maalintekijöitä viime kaudella. Hänellä on ollut selän kanssa ongelmia koko talven ajan, Risu harmitteli nuoren hyökkääjän puolesta.

Nooitmeerin vamman vakavuus selviää myöhemmin viikolla, mutta Salosen pitäisi olla mukana jo ennen juhannusta.
– Salonen on toivottavasti ensi viikolla jo mukana. Nooitmeer näillä näkymin ei ole ensi viikolla. Perjantaina selviää tarkemmin.

Hakan maaliin oli kahdessa edellisottelussa tehty yhteensä kahdeksan maalia. Ristilä kiittelikin koko joukkueen panosta nollapeliin.
– Meillä oli pikkaisen onnea ja sydäntä. Koko joukkue taisteli hyvin ja halusi pitää nollan.

Hakan seuraava tulikoitos on lauantaina, kun Tehtikselle saapuu Veikkausliigan Klassikkoon hallitseva mestari HJK.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT