Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hyvässä iskussa Interin kimppuun

Haka kohtaa maajoukkuetauon jälkeen ensimmäisessä Veikkausliigaottelussaan torstaina vieraskentällä FC Interin. Sarjakärjen vieraaksi päästään hyvässä iskussa, sillä takana on harjoituksen lisäksi hiukan lepoakin ja lisäksi pelaajatilanne näyttää valoisammalta.

– On saatu vähän vetää henkeä, mikä on hyvä, päävalmentaja Sami Ristilä sanoo.

– Timi Lahti on pelikiellossa ja Juuso Salosta vaivaa vielä nilkka, joten puolustus menee vähän uuteen uskoon. Toisaalta Shane Robinson ja Obi Metzger ovat taas käytettävissä, joten suhteellisen terveellä ryhmällä Turkuun pääsemme.

Pienen tauon jälkeen edessä on taas tiukka rypistys, kun kahden viikon aikana ohjelmassa on viisi ottelua. Alku ei ainakaan voisi juuri vaikeampi olla, kun vastassa on sarjan kärkijoukkue vieraissa.

– Tiukka ottelu edessä ja puolustus on varmasti isossa roolissa. Viimeksi RoPSia vastaan paketti pysyi kuitenkin hyvin koossa ja nolla omassa päässä, joten siitä on hyvä jatkaa, Ristilä sanoo.

– Inter on ollut hyvä ja ennen kaikkea tehokas. Timo Furuholmin lisäksi Henri Lehtonen, Domagoj Abramovic ja Mika Ojala ovat vaarallisia kavereita. Joukkue on päässyt hyvään lentoon ja on vaarallinen.

Ristilä uskoo kuitenkin, että Haka pystyy puristamaan Interin ahtaalle.

– Uskoisin että edessä on tiivis ja tiukka peli. Olemme saaneet vähän levätä ja olemme valmiita torstain peliin, vaikka helppo ottelu missään nimessä ei edessä ole.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT