Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

PoPa Hakan vieraaksi lauantaina

hakalogo_uutinenHakan valmistautuminen kohti ensi kuussa alkavaa Veikkausliigakautta jatkuu lauantaina porilaisjoukkue PoPa:n vierailulla Saharan tekonurmella. PoPa on Ykkösen joukkue, mutta runsaasti liigakokemusta omaava ryhmä on osoittanut kevään aikana vaarallisuutensa kaatamalla mm. TPS:n harjoitusottelussa.

Liigakentiltä tuttuja nimiä ovat esimerkiksi Antti Sumiala, Juha Luoma, Piracaia, Teemu Vihtilä, Matti Santahuhta, Ilkka Santahuhta, Toni Junnila ja Lauri Pirhonen.

– PoPa on hyvä vastus tähän väliin. Siellä on monella pelaajalla kokemusta liigaotteluista ja he varmasti syttyvät tällaisiin peleihin, Hakan päävalmentaja Olli Huttunen muistuttaa.

Hakalla ei suuria loukkaantumishuolia ole pitkäaikaispotilas Kalle Parviaista lukuun ottamatta, mutta muutama pelaaja on pienten vaivojen vuoksi kokoonpanosta poissa.

– Diego Corpachen ja Markus Joenmäen kohdalla ei oteta vielä riskejä. He ovat tehneet harjoitteita omien ohjelmiensa mukaan. Sivussa lauantain pelistä ovat näillä näkymin myös Antti Hynynen ja Nicolas Kivistö, Huttunen toteaa.

Hakan ja PoPan välinen harjoitusottelu alkaa Saharan tekonurmella kello 15.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT