Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Julkkistulosvetäjänä Heikki Tyvi

Valkeakosken kunnallispolitiikassa ja kaupungin yrityselämässä pitkään vaikuttanut Heikki Tyvi on torstaisen Haka-Honka –ottelun julkkistulosvetäjä. Tyvi on veikannut ottelun päättyvän Hakan 2-1 -voittoon.

Hakan edellisessä kotiottelussa kaupunginjohtaja Markku Auvinen veikkasi myös tulosta 2-1. Tuo veikkaus ei osunut kohdalleen, sillä Haka hävisi IFK Mariehamnille 0-2.

Veikkausliigaseurat etsivät jokaiseen kauden otteluun henkilön, joka käyttää asiantuntemustaan – tai vaikka näppituntumaa – tulevan ottelun tuloksen veikkaamiseen. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset tuotot käytetään kunkin Veikkausliigaseuran valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Veikkauksen Julkkistulosvedossa otetaan huomioon monipuolisesti jalkapallohenkiset ihmiset: ”Julkkis” –määritelmä on laaja ja Julkkistulosvedon ideana on tuoda mukaan kilpailuun henkilöitä erilaisilta elämän aloilta. Mukaan voi tulla vaikkapa kulttuurin tai paikallisvaikuttamisen kautta, myös urheilunäkökulma on mukana Julkkistulosvedossa – samoin jalkapallokulttuuri ja sen luominen, sillä Julkkistulosvedossa tullaan näkemään eri paikkakunnilla monia legendapelaajia jakamassa asiantuntemustaan kauden aikana.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT