Hakalle hukkareissu Jyväskylään

Haka ei saanut täytettä pistepussiinsa Jyväskylän vierailulta, sillä kotijoukkue JJK piti pisteet Harjun stadionilla lukemin 4-2 (3-1).

Hakan kannalta peli sai mahdollisimman huonon alun, sillä pallo oli Markus Koljanderin selän takana jo kymmenen minuutin pelin jälkeen. Mikko Hyyrynen taisteli pallon Tommi Karille ja Koljander oli voimaton takakulmaan suuntautuneen laukauksen edestä.

Vain neljä minuuttia tästä ja Hakan verkko soi jälleen. Jani Virtanen syötti Hyyrysen näppärästi läpiajoon, eikä maaliahne hyökkääjä paikastaan erehtynyt.

Peli näytti olevan ohi 24. minuutilla, kun JJK iski jo kolmannen kerran. Mikko Manninen ja Tuomas Latikka pistivät Hakan puolustuksen solmuun ja Kari pääsi viimeistelemään illan toisen osumansa.

Haka sai vähitellen rivejään järjestykseen ja Shane Robinson toi toivoa koskilaisten leiriin 36. minuutilla. Irlantilaisen kauden toinen maali syntyi Josef Chavezin esityöstä. Chavez syötti takaviistoon ja Robinson venytti komeasti verkkoa.

Manninen vei toisella puolikkaalla JJK:n kolmen maalin karkumatkalle nostollaan, mutta Haka pääsi vielä kerran iskemään. Pekka Sihvolan ohjaus ei kuitenkaan tuonut kuin kosmetiikkaa loppulukuihin.

Hakan kokoonpano: Markus Koljander, Regillio Nooitmeer, Timi Lahti, Josef Chavez (46. Sasha Popovitch), Jarno Mattila, Antti Ojanperä, John Weckström (79. Juuso Salonen), Shane Robinson (var.), Marco Matrone (46. Mohamed Koroma (var.)), Obi Metzger (var.), Pekka Sihvola.