Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Valkeakoskella julkkistulosvetäjänä kaupunginjohtaja Markku Auvinen

Veikkausliiga ja Veikkaus esittelevät tällä kaudella uuden kilpailun, Veikkauksen Julkkistulosvedon.

Veikkausliigaseurat etsivät jokaiseen kauden otteluun henkilön, joka käyttää asiantuntemustaan – tai vaikka näppituntumaa – tulevan ottelun tuloksen veikkaamiseen. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset tuotot käytetään kunkin Veikkausliigaseuran valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Veikkauksen Julkkistulosvedossa otetaan huomioon monipuolisesti jalkapallohenkiset ihmiset: ”Julkkis” –määritelmä on laaja ja Julkkistulosvedon ideana on tuoda mukaan kilpailuun henkilöitä erilaisilta elämän aloilta. Mukaan voi tulla vaikkapa kulttuurin tai paikallisvaikuttamisen kautta, myös urheilunäkökulma on mukana Julkkistulosvedossa – samoin jalkapallokulttuuri ja sen luominen, sillä Julkkistulosvedossa tullaan näkemään eri paikkakunnilla monia legendapelaajia jakamassa asiantuntemustaan kauden aikana.

Haka on kutsunut otteluun Haka-IFK Mariehamn 13.5.2011 Julkkistulosvetoon Valkeakosken kaupunginjohtajan Markku Auvisen. Auvinen veikkaa ottelussa Hakalle 2-1-voittoa. Haka-IFK Mariehamn on yksi Valkeakosken kaupungin nimikko-otteluista tällä kaudella.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT