Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Timi Lahti pelikunnossa liiga-avauksessa?

Hakan toppari Timi Lahti loukkaantui torstain KuPS-ottelussa jo ensimmäisellä jaksolla 4 peliminuutin jälkeen. Hän suojasi palloa lähellä kulmalippua, kun KuPS:n hyökkääjistä Olajide Williams tuli rajusti hakalaisen sukille. Katsomoon tilanne näytti täysin harmittomalta.

– Nilkan ja akillesjänteen seutu sai iskun ja hieman taittui siinä samassa. Sehän sattui aika paljonkin, mutta kun lihakset olivat jo lämpiminä, kipu tuli vasta hiukan myöhemmin, ja siinä huomasin, että sukka oli päässyt aika pahasti verille. Pystyin pelaamaan avausjakson, mutta kun tauolla otettiin kenkää ja sukkaa pois jalasta, koipi oli jo turvonnut kuin tennispallo. Oli aika epätoivoinen yritys edes yrittää toiselle jaksolle, Timi harmittelee Valkeakosken Sanomissa.

Jalka oli turvoksissa sunnuntainakin. Haka kohtaa liiga-avauksessa perjantaina Vaasan Palloseuran. Haka tarvitsee avauspisteitä, ja Timi Lahti malttia.

– Onneksi mitään nivelsiteitä ei pitäisi olla rikki. Enhän muuten olisikaan kolhun jälkeen pystynyt jatkamaan yhtään.

Jatkotutkimuksiin Timi ei mennyt.

– Hakan fysioterapeutti Erkka Heinä antaa jalkaan sähköimpulsseja. Pystyn köpöttelemään, mutta se aika lailla fifty-fifty, pystynkö vielä ensi perjantaina Vepsu-ottelussa pelaamaan. Uskotaan ja toivotaan, että siihen peliin kaikki on taas kunnossa, Timi päivitti tilanteensa vapunpäivänä sunnuntaina Valkeakosken Sanomille.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT