Haka kaatoi HJK:n Uusi Lahti –cupissa

Haka selvitti tiensä Uusi Lahti –cupin välieriin kaatamalla HJK:n rangaistuspotkukilpailun jälkeen 5-4. Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 1-1.

Haka meni ottelussa johtoon jo kuudennella minuutilla, kun Obi Metzger vapautti Pekka Sihvolan maalintekoon. HJK tuli tasoihin toisella puoliajalla, kun Mathias Lindström iski tasoituksen kulmapotkun jälkitilanteesta.

Rankkarikisassa Hakan maalivahti Ville Kauppinen nousi ratkaisijan rooliin torjumalla kaksi pilkkua. Hakalaisista Marco Matrone, Kalle Multanen, Juha Pirinen ja Regi Nooitmeer hoitivat kunnialla velvollisuutensa.

Haka kohtaa välierässä Tampere Unitedin kello 13.00.

Hakan kokoonpano: Kauppinen, Berg, Salonen, Nooitmeer, Chavez, Matrone, Weckström (46. Ikudehinbu), Pirinen, Juuti (80. Multanen), Metzger (46. Koroma), Sihvola.