Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka ja Pyunik jäivät ilman maaleja

Hakan ja Armenian mestarijoukkueen Pyunik Jerevanin välinen harjoitusottelu Kyproksen Agia Napassa päättyi maalittomaan tasapeliin.

Vaikka osumia ei pelissä nähty, niin hyviä maalipaikkoja oli runsaasti. Armenialaisten pahimmat paikat tulivat erikoistilanteista, mutta Janne Korhonen Hakan maalilla oli valppaana. Haka puolestaan iski nopeilla hyökkäyksillä, mutta maltin puute esti onnistumiset.

Ensimmäisellä puoliajalla Hakan parhaat maalipaikat tulivat Antti Hynyselle ja Markus Joenmäelle. Hynynen pääsi yksin läpi, mutta nosto jäi Pyunikin maalivahdin hanskoihin. Sama mies esti myös Joenmäen osuman venytettyään erinomaisesti Haka-topparin ylänurkkayritykseen.

Toisella puolikkaalla Sebastian Strandvall oli päästä läpiajoon, mutta ”Seba” ajautui juuri ratkaisevalla hetkellä hieman liian pieneen kulmaan. Näin hakalaisilta jäi maali Kyproksen leirin harjoituspeleissä tekemättä. Ensimmäisen pelinsä koskilaiset hävisivät niukasti FC Uralille 1-0.

Haka suoritti Pyunik-pelissä peräti kuusi vaihtoa, mutta onneksi vaihtojen syynä eivät olleet pahat loukkaantumiset. Diego Corpache tosin jätti ottelun kesken nivusvamman vuoksi, mutta kyseessä oli lähinnä varotoimenpide.hakalogo

Hakan ottelut jatkuvat ensi tiistaina, kun koskilaiset matkaavat Kuopioon Liigacupin otteluun KuPS:ia vastaan. Hakan jatkotoiveet elävät runsasmaalisessa voitossa. Lisämielenkiintoa peliin tuo se seikka, että Hakan voittaessa pelin 4-0 joudutaan II-lohkon neljäs jatkoon menijä arpomaan. Tuolloin Hakalla ja Jarolla olisi sama maaliero.

Hakan kokoonpano: Janne Korhonen, Jari Nikkilä, Diego Corpache (26. Petri Viljanen), Markus Joenmäki, Pietari Holopainen, Sebastian Strandvall (78. Kalle Multanen), Mika Mäkitalo (71. Nicolas Kivistö), Sami Ristilä (46. Jani Kauppila), Valeri Minkenen (61. Mikko Innanen), Antti Hynynen, Niko Ikävalko (61. Jani Bäckman).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT