Hakan liigapaikka varmistui tyylillä

Hakan liigapaikka varmistui tyylillä, kun koskilaiset hakivat Jyväskylästä 2-1 –voiton. Maalit merkittiin omille kasvateille, eli Jaakko Juutille ja Kalle Multaselle.

Juutin osuma syntyi 38. minuutilla. Mikko Innanen nousi vahvasti oikealta ja ohitti JJK-vahti Janne Korhosen. Keskitys Juutille ja Haka siirtyi johtoon.

JJK tuli tasoihin ex-Haka Jarkko Okkosen toimesta 70. minuutilla. Jukka-Pekka Tuomanen antoi kulmapotkun ja ”Ogi” puski pallon ohi Saku Pesosen.

Hakan voitto varmistui 84. minuutilla. Vaihdosta kentälle juossut Kalle Multanen viimeisteli kauden toisen osumansa.

Hakan kokoonpanossa nähtiin myös yksi liigadebytantti, kun 17-vuotias Mikko-Petteri Latosaari tuli loppuhetkillä kentälle.

Voittonsa ansiosta Haka nousi MYPA:n ohi kahdeksanneksi. JJK:n urakka puolestaan jatkuu liigakarsinnoissa.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Regi Nooitmeer, Toni Kuivasto, Timi Lahti (var.), Markus Joenmäki, Jani Kauppila, Jarno Mattila, Benito Yllaconza (61. Kalle Multanen), Jaakko Juuti (90. Mikko-Petteri Latosaari), Mikko Innanen, Toni Lehtinen (88. Mohamed Koroma).