Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalla synkkä ilta

Oma maali ja punainen kortti. Ja kaiken huipuksi häntäpään valvoja FC Lahti otti voiton omasta ottelustaan Honkaa vastaan. Hakan sarjapaikan varmistus jäänee päätöskierrokselle, kun Turussa tuli harmittava 1-0-tappio Interille.

Haka keskittyi Turussa pitkälti oman maalin varmistamiseen, mutta niin vain Inter onnistui sen yhden maalin tekemään. Toinen puoliaika oli puolessa välissä, kun Mika Ojala antoi vapaapotkun 20 metristä ja Quincy Osei ohjasi sen epäonnekseen omaan verkkoon.

Hakan ilta tummeni lopullisesti aivan loppuhetkillä, kun Toni Lehtinen katseli punaista korttia. Punainen nousi, kun Lehtinen huitaisi Joni Kaukoa kyynärpäällä naamaan.

Tilanne Veikkausliigan häntäpäässä on se, että JJK putosi viimeiselle sijalle ja FC Lahti nousi karsijan paikalle. JJK on Hakasta kolmen ja FC Lahti kahden pinnan päässä. Kun päätöskierroksella pelataan ottelu JJK-Haka, niin Jyväskylässä on 23.10. todella kovat panokset.

Toiseksi viimeisellä kierroksella Haka isännöi Honkaa Tehtaan kentällä 16.10. Jännitystä loppukierroksille lisää se, että Hakan kanssa tasapisteissä ovat AC Oulu, VPS ja IFK Mariehamn. Maalierolla voi siis olla todella iso merkitys päätöspinnoja laskettaessa.

FC Lahden voitto tiesi sitä, että tämän kauden mestarin nimi on jo nyt selvillä. HJK:n leirissä alkoivat juhlat jo toisena vuonna peräkkäin

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Josef Chavez, Timi Lahti, Toni Kuivasto, Jarno Mattila, Regi Nooitmeer, Jaakko Juuti (74. Kalle Multanen), Quincy Osei (69. Xhevdet Gela), Mohamed Koroma (60. Markus Joenmäki), Mikko Innanen, Toni Lehtinen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT