Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan taistelu jatkuu maanantaina Kuopiossa

Hakan taistelu liigapaikan puolesta jatkuu maanantaina Kuopiossa. Isäntäjoukkue KuPS tappelee mitalisijoista, joten tiukka kamppailu on Keskuskentällä takuulla luvassa.

Haka on hävinnyt kuudesta edellisottelustaan vain yhden. Tosin voittoja on tullut vain kaksi, mutta asema sarjataulukon häntäpäässä ei ole aivan niin tukala kuin muutama aika sitten.

Viime kaudella vastaava ottelu oli Sami Ristilälle ensimmäinen päävalmentajana. Alku ei ollut helppo, sillä kotimataka alkoi 5-1 -tappion saattelemana. Hakan lohdusmaali meni Jani Kauppilan nimiin.

Tällä kaudella Haka ja KuPS ovat kohdanneet toisensa jo kolme kertaa. Liigacupissa Haka oli parempi Niko Ikävalkon onnistumisen myötä 1-0 ja kesän liigaottelussa kuopiolaiset kaatuivat Tehtaan kentällä 2-1.

Tuossa pelissä hakalaisista maalinteossa onnistuivat nykyään KuPS-paitaa kantava Antti Hynynen sekä Mikko Innanen. KuPS:n osumasta vastasi ex-Haka Pietari Holopainen. KuPS:n ainoa voitto tuli Suomen Cupista lukemin 1-0.

Maanantaina valkeakoskelaiset kaatoivat IFK Mariehamnin ilman päävalmentajaansa Sami Ristilää 2-1. Nyt Ristilä palaa penkin päähän ja valinnanvaraa kokoonpanon suhteen on.

Regillio Nooitmeer on kärsinyt pelikieltonsa ja hän tuo arvokasta kokemusta valkeakoskelaisten alakertaan. Hakan miehistöstä on varmuudella näin sivussa ainoastaan pitkäaikaispotilas Kalle Parviainen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT