Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle pinna Oulusta

Haka haki lauantai-iltana tärkeän liigapisteen pohjoisesta, kun koskilaiset pelasivat 1-1 –tasapelin AC Oulun kanssa.

Hakalla oli otteluun valmistauduttaessa vaikeuksia, kun Markus Joenmäki muljautti alkulämmittelyssä nilkkansa. Jaakko Juuti tuli kehiin ja paikkasi Joenmäkeä mainiosti.

Ottelun molemmat maalit tulivat jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. Kotijoukkueesta osui Donewell Yobe, joka puski Niko Kukan keskityksen Saku Pesosen ohi seitsemän minuutin kohdalla.

Haka ei tuosta osumasta häkeltynyt, vaan kuittasi pelin tasoihin seuraavasta hyökkäyksestä. Myös tämä maali tuli kulmapotkun jälkitilanteesta, Xhevdet Gela tarjoili ja Regillio Nooitmeer maalasi.

Kova vesisade haittasi ottelun kulkua ja komeat sommitelmat jäivät vähiin. Hakan parhaat saumat voitto-osumaan tulivat toisen puolikkaan alussa. Ensin Mikko Innanen pääsi puolittaiseen läpiajoon ja perään Innanen tarjoili paikan Kalle Multaselle. Dennys Rodrgues oli AC Oulun maalilla molemmilla kerroilla tarkkana.

Hakan ja karsijan paikalla AC Oulun ero on edelleen kolme pistettä. Koskilaisten seuraava peli on viikon päästä maanantaina Myllykoskella MYPA:a vastaan ja sen jälkeen on luvassa lyhyt maaottelutauko.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Regillio Nooitmeer, Toni Kuivasto, Jarno Mattila, Jaakko Juuti, Jani Kauppila, Xhevdet Gela (var.) (88. Josef Chavez), Mohamed Koroma (var.) (37. Ben Traore), Mikko Innanen, Quincy Osei (var.) (60. Benito Yllaconza(var.)), Kalle Multanen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT