Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Perjantaina ”kuuden pisteen ottelu”

Tehtaan kentällä pelataan perjantai-iltana se kuuluisa kuuden pisteen ottelu. Jos Haka voittaa FC Lahden, niin koskilaiset sinkoavat jumbosijan kahdeksan pisteen päähän. Jos voittoa juhlii vierasjoukkue, niin valkopaidoilla on eroa häntään vain kaksi pinnaa.

Hakalla on takana kuusi ottelua ilman voittoa ja vaisu vierailu Pietarsaaressa. Jaro-pelissä tuli turpaan 5-0 -lukemin, joten pelkkää parannusta on lupa odottaa Sami Ristilän suojateilta.

– Tuosta pelistä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin. Pohjalla on käyty ja sen pelin asiat on setvitty. Nyt olemme valmiita uuteen taisteluun, Ristilä huomauttaa.

Haka voitti toukokuussa FC Lahden vieraskentällä Ik Kyoung Namin maalilla 1-0. Pitkään lahtelaisjoukkue vaelteli varjojen mailla, mutta viime peleissä on ollut nähtävissä piristymisen merkkejä.

-Parhaimmillaan FC Lahti on todella vaarallinen joukkue. Paljon on kiinni Jari Litmasen pelaamisesta, Ristilä toteaa.

Hakan kokoonpanosta ovat varmuudella poissa pitkäaikaispotilas Kalle Parviainen sekä pelikieltoaan sovittava Josef Chavez. Toni Kuivasto lähestyy pelikuntoa, mutta tämä kamppailu saattaa tulla hänelle liian aikaisin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT