Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakapeliitat mukana Hakan osakeannissa

Taistelu on yhteinen! Se on viesti, joka näkyi Hakapeliittojen tekemässä banderollissa jo kotiottelussa Mikkelin Palloilijoita vastaan. Sen lisäksi, että Hakapeliitat ovat joukkueen takana katsomossa, on kannattajaryhmä mukana myös taistelussa Hakan taloustilanteen kääntämiseksi.

Hakan käynnissä oleva osakeanti on herättänyt kiinnostusta kannattajissa ulkomaita myöten, eivätkä Hakapeliitat halunneet missään nimessä jäädä pois osakeannista. Hakapeliitoissa on kannattajia, jotka ovat jo aiemmin osallistuneet Hakan osakeanteihin, mutta tällä kertaa koko ryhmä keräsi kolehdin keskuudestaan ja merkitsi itselleen kasan osakkeita.

– Muutaman viikon ajan keräsimme jäseniltä kolehtia osakepottia varten ja saimmekin kasaan rahamäärän, jolla pystyimme merkitsemään yli 100 osaketta Hakapeliitoille. Harvassa taitaa olla ne kannattajaryhmät, jotka omistavat osan seurastaan, innostuu Hakapeliittojen perustajajäsen Joonas Kallio.

Kallio muistuttaa Hakan merkityksestä sekä Valkeakoskelle että koko Suomen jalkapallolle.

– Haka on tämän kaupungin ykköspuheenaihe ja näkyvin maamerkki kaupungin ulkopuolelle. Suomen jalkapallokartta ei olisi mitään ilman Hakaa. Meillä Hakapeliitoilla on vahva usko siihen, että tarina jatkuu, Kallio paaluttaa.

Hakapeliitat kannustavatkin jokaista Hakan kannattajaa lähtemään mukaan Hakan 18.6. päättyvään osakeantiin.

– Vielä ehditte mukaan. Eteenpäin on menty, mutta tekemistä on yhä. Taistelu on yhteinen, Kallio päättää!

Täältä saat oman merkintäsitoumuslomakkeen

(Kuva: Jan Lindroos)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT