Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka jäi jyrän alle Pietarsaaressa

Haka pelasi Veikkausliigassa jo kuudennen peräkkäisen ottelun ilman täyttä pistepottia. Jaro oli Pietarsaaressa tyly isäntä lyöden koskilaiset 5-0.

Ottelu sai Hakan kannalta mahdollisimman huonon alun, sillä pallo oli Saku Pesosen selän takana jo minuutin pelin jälkeen.

Alexei Eremenko junior harhautteli aikansa vasemmalla laidalla ja antoi tarkan syötön maalin eteen. Venance Zézéllä oli helppo työ puskea pallo pussiin.

Hakan ensimmäinen maalipaikka avautui Kalle Multaselle Ymer Xhaferin pallonmenetyksen jälkeen, mutta Multasen sijoitus meni ohi maalin.

Pian Multasen ohikudin jälkeen Jarolla on maukas paikka toiseen osumaan. Hakan onneksi Papa Niangin pusku kolahti tolppaan.

Kun ottelua oli käyty 36. minuuttia, niin Niang ei enää erehtynyt. Hakan vartiointi petti ja Niang pääsi rauhassa viimeistelemään etukulmasta Jaron toisen maalin.

Vain pari minuuttia tästä, niin taas kolisi. Nyt oli Maxim Vasiljevin vuoro kurittaa koskilaisia. Xhaferi ampui pallon ylärimaan ja Vasiljev pisti jatkopallon sisään.

Jaro jatkoi juhliaan tunnin kohdalla, kun kentän kuningas Eremenko juniorin oli vuoro onnistua. Suomen maajoukkuepelaaja pääsi läpi Sebastian Mannströmin syötöstä ja jätti Pesosen vaille mahdollisuuksia.

Multaselle lankesi myös toisen puoliajan paras hakalaispaikka Benito Yllaconzan junailun jälkeen. Multanen tälläsi 66. minuutilla pallon yli maalin.

Hakalaisten ilta musteni entisestään muutama minuutti ennen pelin päättymistä, kun Josef Chavez sai toisen keltaisen korttinsa ja aikaisen suihkukomennuksen.

Vajaalla pelatessaan hakalaiset joutuivat antautumaan vielä kerran. Kåre Björkstrand liukui loppulukemat 87. minuutilla.

Tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä Veikkausliigassa olevan Hakan seuraava ottelu on perjantaina Tehtaan kentällä. Tuolloin vastaan asettuu sarjajumbo FC Lahti, joka on viiden pinnan päässä koskilaisista.

Hakan kokoonpano Jaroa vastaan: Saku Pesonen, Josef Chavez, Markus Joenmäki, Regillio Nooitmeer, Jaakko Juuti, Jarno Mattila (46. Benito Yllaconza), Jani Kauppila, Quincy Osei (42. Xhevdet Gela), Mikko Innanen, Kalle Multanen, Jukka Santala (83. Ben Traore).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT