Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Työryhmä antoi selvityksen FC Hakan osakkaille

FC Hakan taloudellista tilaa selvittävä työryhmä antoi perjantaina selvityksensä FC Haka Oy:n osakkaille ylimääräisessä yhtiökokouksessa.

– Taloudellinen tilanne on edelleen tiukka, mutta Haka jatkaa normaaliin tapaan Veikkausliigassa, selvitystyöryhmän jäsen Matti Wall kertoo.

Mitään aktiivista pelaajakauppaa ei Hakassa enää harrasteta. Yksittäisellä pelaajalla on edelleen mahdollisuus siirtyä toiseen seuraan, jos seura, valmennusjohto ja pelaaja näin sopivat.

Ylimääräisessä yhtiökokouksessa valittiin myös uusi hallitus ja päätettiin osakepääoman korotuksesta. Seppo ”Sedu” Koskinen ei enää jatka FC Haka Oy:n hallituksessa eikä hän myöskään jatka enää toimitusjohtajan tehtävissä.

Uuteen hallitukseen on valittu vahvasti valkeakoskelaista taustaa omaavat Heikki Sormunen, Seppo Lahtinen, Matti Wall ja Jukka Malm.

– Hallituksen tehtävänä on valita keskuudestaan puheenjohtaja sekä uusi toimitusjohtaja. Hallitus myös luo suuntaviivoja tulevaisuudelle, Wall huomauttaa.

Selvitystyöryhmä ehdotti, että yhtiön omaa pääomaa kartutetaan elokuun aikana. Tällöin myös velkojen määrä oikenee paremmin hallittavalle tasolle.

– Nämä viime viikot ovat osoittaneet sen, miten suuri merkitys Valkeakosken Hakalla on suomalaiselle jalkapallolle. Uskon, että osakeannin myötä seuran omistuspohja laajenee entisestään.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT