Haka jäi helteessä kakkoseksi

Hakan tappioputki kasvoi kolmen ottelun mittaiseksi, kun JJK haki pisteet Tehtaan kentältä lukemin 1-2 (0-1). Ensimmäisen puoliajan Haka oli hyvin pelissä mukana ja hallitsi ottelua pitkät tovit, mutta toisen puolikkaan alussa tullut toinen maali katkaisi valkopaitojen selkärangan.

JJK meni ottelussa johtoon 22. minuutilla, kun Hakan vartiointi petti vapaapotkutilanteessa. Mika Lahtinen pääsi täysin vapaasti puskemaan Tommi Karin keskityksen verkon perukoille.

Hakalla oli loistava mahdollisuus tasoitukseen heti toisen puoliajan alussa. Antti Hynynen pääsi laukomaan vapaapotkua mielipaikaltaan 20 metristä, mutta ”Hynyn” tykki kumahti tolppaan.

Vain kolme minuuttia tästä ja Hakan paitsioansa petti. Mikko Hyyrynen pääsi rauhassa kiertämään Haka-vahti Janne Korhosen ja vei vieraat kahden maalin karkumatkalle.

Tuo maali sekoitti koskilaisten konseptit täysin ja hetkessä JJK loi kaksi erinomaista paikkaa lisämaaleihin. Ensin Lasse Linjala hukkasi läpiajonsa ohilaukaukseen ja perään Lahtinen puski pallon läheltä ylärimaan.

Haka pääsi vielä peliin mukaan, kun Niko Ikävalko pommitti kauden toisen maalinsa rangaistusalueen sisältä. Kunnon kiri jäi kuitenkin Hakalta näkemättä.

Hakan kokoonpano: Janne Korhonen, Jarno Mattila, Regi Nooitmeer, Toni Kuivasto, Markus Joenmäki, Jani Kauppila, Quincy Osei, Antti Hynynen, Mohamed Koroma (40. Niko Ikävalko), Kalle Multanen, Jukka Santala (63. Xhevdet Gela).